Laatste kans voor Playmobil-expositie

ingevoerd op 5-12-2008

Van 10 t/m 14 december 2008 gaat de laatste Playmobil-voorraad in de Playmobil-Shop in het Museum van de Twintigste Eeuw met grote korting weg. Op 14 december stopt de succesvolle tentoonstelling en wil men de winkel leeg hebben...

U kunt artikelen niet meer reserveren of bestellen. Het is de laatste voorraad die nu wordt verkocht en er geldt echt: OP=OP. Een mooie gelegenheid om een slag te slaan voor Kerst.

Het Museum van de Twintigste Eeuw te Hoorn heeft nog enkele dagen de tentoonstelling „De wereld van PLAYMOBIL“ in huis. De expositie is verlengd tot en met 14 december 2008 en daarna ook niet meer in Nederland te zien. Daarom is het nu de laatste kans om er te kijken. Een dezer dagen wordt de 50.000-e bezoeker van de succesvolle expositie verwacht. Net zoals de 20.000-e bezoeker zal ook de 50.000-e bezoeker een verrassing te wachten staan.
 
Op  de tentoonstelling is veel te zien en te doen. Op vijf speeltafels kunnen kinderen met verschillende thema’s spelen. Diorama’s vormen het hoogtepunt van de tentoonstelling. Onderwerpen als het ridder-, western- en het stadsleven-thema komen aan bod. Ook is er een filmzaal met Playmobil-films.

Na 14 december gaat het museum dicht om de expositie op te ruimen en klein onderhoud aan het museum te plegen. Tijdens de Kerstvakantie is het museum dus gesloten. Op 16 januari 2009 opent het museum weer met een nieuwe tentoonstelling.