Afdeling Hoorn van de Zonnebloem zoekt versterking!

ingevoerd op 14-11-2004


Hoorn kent veel mensen die door een lichamelijke handicap, chronische ziekte of ouderdom niet op de gebruikelijke manier deel kunnen nemen aan de maatschappij. Dit kan leiden tot eenzaamheid. Voor hen kan het prettig zijn dat ze door een vrijwilliger van de Zonnebloem bezocht worden. Tijdens deze bezoeken is het maken van een praatje onder het genot van een kopje koffie een belangrijk onderdeel. Een luisterend oor en wat persoonlijke aandacht kan de dag van een bezochte gast weer wat zonniger kleuren. Momenteel bestaat de grootste afdeling van de regio Hoorn, afdeling Hoorn, uit 29 vrijwilligers die gasten bezoeken en uitjes organiseren maar om dat goed te kunnen blijven doen is deze afdeling op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Dus heeft u wat tijd over en trekt het u aan mensen te bezoeken die daar behoefte aan hebben, meld u dan aan bij de afdeling Hoorn van de Nationale Vereniging de Zonnebloem.
U kunt contact opnemen met voorzitter Marlie Staekenborg (tel.0229-213 969) of met secretaris Anneke Vendel (tel.0229-214 663).

Reacties
Reactie: (hwk hulpverlening)
28-7-2011, 09:54
Bij deze willen wij doorgeven dat de Hulpverlening vanuit de Westfriese Kerken uit de Johannes Posstraat 26 in Hoorn verhuisd is naar Huesmolen 98a in Hoorn. Tel 0229-271684 www.hulpverleningvanuitwestfriesekerken.nl Zou u dit wilen doorgeven aan de afdeling in Hoorn ? Vriendelijke groet, Ineke Ruiter Hulpverleenster