Glasvezel infocenter toont mogelijkheden glasvezel

ingevoerd op 18-5-2009

Onlangs is in Hoorn gestart met de aanleg van een hoogwaardig communicatienetwerk op basis van glasvezel. Het glasvezelnetwerk biedt Hoorn straks toegang tot het telecommunicatienetwerk van de toekomst.

Glasvezel is een nieuwe techniek waarbij data via lichtsignalen door dunne vezels van glas gestuurd worden. Glasvezel kan veel grotere hoeveelheden data aan dan de huidige verbindingen en is beter in staat om langere afstanden te overbruggen zonder verlies van kwaliteit en snelheid, ook niet als er veel mensen tegelijk gebruik van maken. 

Razendsnel internetten en interactieve tv
Bestanden up- en downloaden in een mum van tijd of favoriete programma’s kijken op een zelf gekozen tijdstip; het wordt allemaal mogelijk met glasvezeldiensten van KPN. Met glasvezel verloopt dit zonder storing of haperingen. KPN gaat in Hoorn op het glasvezelnetwerk diverse pakketten aanbieden met tv, radio, telefonie én internet.

Uitgebreide informatie voor iedereen
In het Glasvezelinfocenter aan het Betje Wolffplein in Hoorn, geven deskundige adviseurs van KPN uitgebreide informatie over glasvezel en kunnen bezoekers de uitgebreid de mogelijkheden ervaren die glasvezel biedt. Inwoners kunnen er met al hun vragen terecht, informatie krijgen over speciale acties en zich inschrijven op de diensten van KPN Glasvezel.

Reacties
Reactie: (harr)
19-5-2009, 17:00
In een groot deel van de oude nieuwbouw in onze stad licht al jaaaren glasvezel, de techniek is oud en waarom KPN daar nu een hype van maakt is ene raadsel....

Reactie: (tam)
19-5-2009, 15:31
enkele weken geleden bedoel ik ;)

Reactie: (tam)
19-5-2009, 15:30
wij hebben ons enkele weken aangemeld voor glasvezel bij dat infocenter maar er vervolgens verder niets meer van gehoord!

Reactie: (Willem van H.)
19-5-2009, 14:11
Enkele weken geleden ontving ik van KPN een glossy folder over Glasvezel in Hoorn en de mogelijkheden. Volgens de brief van KPN kom ik glasvezel aanvragen, dus ik naar de speciale glasvezel website van KPN.

Tot mijn verbazing is glasvezel niet mogelijk op mijn adres....

Waarom de brief ?!?