CampingLife op 50-Plus Fit & Gezond Beurs in Zwaag

3-2-2010

ZWAAG - Zaterdag 6 februari wordt er voor de actieve 50-plusser de 2e editie van de succesvolle 50-plus Fit & Gezond Beurs bij Karsten TravelStore in Zwaag gehouden. Op deze gezellige winterbeurs in Noord-Holland kunt u zich laten informeren en amuseren op het gebied van beweging, gezondheid, ontspanning en reizen. Een spectaculair en gratis evenement vol informatie, amusement, actie en veel voordeel.

Sander en Jessica, de presentatoren van het populaire tv-programma Campinglife van RTL4, zijn aanwezig voor een Meet & Greet. De 1e editie trok al meer dan 4000 bezoekers en werd een groot succes. De muzikale optredens, sport- en dansdemonstraties en heerlijke proeverijen maken deze 2e editie van de 50+ Fit & Gezond Beurs helemaal compleet.

Vele exposanten informeren de bezoekers op deze gezellige dag over hun diensten en producten in het teken van actief en gezond leven. De 50-plus Fit en Gezond Beurs wordt georganiseerd door Karsten TravelStore en het Omring Servicepakket. Omring staat als zorgorganisatie voor een prettig en gezond leven waarin de thema’s gezondheid, beweging en ontspanning een belangrijke rol spelen. Karsten TravelStore biedt een full-service formule voor elke vorm van vrije tijd met de meest uiteenlopende activiteiten en bestemmingen. Het 10.000 m2 vakantieparadijs met alles op het gebied van kamperen, reizen en recreëren zal op zaterdag 6 februari worden omgetoverd tot een gezellige winterse beurs voor de actieve 50-plusser.

Beleef en geniet!
· Beweging: Begin het jaar sportief en laat u inspireren door verschillende sportscholen waaronder Sportcentrum Hoorn, de diverse demonstraties zoals Nordic Walking, een workshop salsa met als afsluiting een spetterende demonstratie door de bekende dansschool Sizzling Salsa en nog veel meer sportieve activiteiten. U kunt zien hoe de spelcomputer WII werkt en u kunt de nieuwste generatie elektrische fietsen uitproberen.
· Ontspanning: Maak kennis met de sauna, kapper, pedicure, (voet)massages en diverse schoonheidssalons. Laat u verwennen met een heerlijke voetreflexzonebehandeling, een schoonheidsbehandeling, proef een wijntje bij de wijnproeverij en geniet van de prachtige roofvogelshow. Natuurlijk is er ook dit jaar weer een spetterende modeshow van de nieuwste outdoor-  en vrijetijdskleding van Karsten TravelStore.
· Gezondheid: Laat uw gezondheid peilen met een vetmeting, bloeddrukmeting of cholesterolmeting. Kijk wat een podoloog en opticien voor u kunnen betekenen. Bij de diëtist kunt u terecht voor tips over een gezonde voeding en afvallen.
· Reizen: Laat u inspireren en adviseren over de reis van uw dromen bij de vele verschillende reisbureaus of maak een gezellig praatje met Sander en Jessica van RTL Campinglife. Neem ook eens kijkje in de prachtige camper buiten.

Voordelig en gezellig
U kunt naast alle producten, informatie en tips ook profiteren van de vele verschillende beursaanbiedingen en kans maken op mooie prijzen zoals een Arke reischeque t.w.v. 100,-. Leden van het Omring Servicepakket krijgen op vertoon van hun Omring Service Pas een leuke attentie bij de Omringstand. Bovendien ontvangt u als bezoeker van de 50-plus Fit & Gezond Beurs 10% korting op alle kwaliteitswandelschoenen en 10% korting op de hele collectie kleding bij Karsten TravelStore.

De 50-plus Fit & Gezond Beurs vindt plaats bij Karsten TravelStore van 10:00 tot 17:00 aan De Factorij 9 in Zwaag (Noord-Holland). De beurs is makkelijk bereikbaar, heeft gratis parkeergelegenheid en gratis entree. Kijk voor meer informatie op www.fit-gezond.nl.

Reacties
Reactie: (Frits)
3-2-2010, 21:24
Een 50plus-beurs in Hoorn... Ik zou zaterdag extra ambulances en gips gereed houden...