Bijzonder dineren in de Candlelight Express!

18-2-2010

HOORN - Dineren en reizen tegelijk, terwijl flarden stoom uit de locomotief langs het raam trekken. Een wel heel bijzondere combinatie! Op een aantal zaterdagavonden in 2010 maken de stoomtrams van de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik een spannende en romantische reis door de tijd, terwijl de reizigers genieten van een heerlijk vijfgangen menu. De Candlelight Express biedt een onvergetelijke avond uit!

Programma
Na een welkomstcocktail op tramstation Hoorn begint een ontdekkingstocht naar de collectie stoomlocomotieven en het seinhuis. Aansluitend volgt de sfeervolle dinerrit achter een met echte kolen gestookte stoomlocomotief over het prachtige Westfriese platteland naar Medemblik. In het mooi ingedekte restauratierijtuig genieten de reizigers van het gekozen diner.
De stoomtram stopt tussen de gangen door bij fraai gerestaureerde stationsgebouwen, waar een bezoek kan worden gebracht aan de stoker en de machinist op de locomotief en de wachtkamer en het oude kantoor van de stationschef.

Intermezzo
In Twisk of Medemblik wordt de rit onderbroken voor een bezoek aan het Nederlands Stoommachinemuseum, de Zomerstal in Twisk, de Bonifaciuskerk of een stadswandeling door de oude stad Medemblik. Na het bezoek rijdt de Candlelight Express terug naar Hoorn wordt het dessert geserveerd, waarna het diner wordt afgesloten met een kopje koffie of thee met bonbons. Om circa 22.45 uur is de reis met de Candlelight Express veel te snel weer ten einde.

Verrassingsaanbieding
Wie reserveert voor 1 maart maakt gebruik van de Candlelight Express Verrassingsaanbieding: Maak de rit met de Candlelight Express met vier personen en betaal slechts voor drie personen! Dit aanbod geldt voor de ritten die tot de zomervakantie van 2010 worden gereden.

Meer informatie
De Candlelight Express rijdt op een aantal zaterdagavonden van april tot en met november. Aansluitende hotelovernachtingen kunnen worden gereserveerd. Voor groepen kan de Candlelight Express ook rijden op andere data.
Voor meer informatie, reserveringen en de menukeuze: zie www.museumstoomtram.nl of Tel.: 0229-214862 / e-mail: info@museumstoomtram.nl

Reacties
Reactie: (Jan feitsma)
22-11-2014, 13:07
Graag informatie over de candlelight express Met vriendelijke groeten, Jan Feitsma