ABN AMRO zorgt weer voor werkende geldautomaten in Kersenboogerd

6-11-2010

HOORN - De bewoners in de Kersenboogerd hebben er een tijdje op moeten wachten, maar de ABN AMRO bank heeft haar toezegging waar gemaakt. Er kan sinds deze week weer optimaal gebruik worden gemaakt van de twee automaten aan het Aagje Dekenplein in het hart van de wijk Kersenboogerd.

Op 29 september meldde HoornGids.nl: ”De grootste wijk van Hoorn, de Kersenboogerd, heeft zo’n 22.000 inwoners en momenteel maar 1 werkende geldautomaat. In de binnenstad van Hoorn is de situatie ook in korte tijd achteruit gegaan en staan vaak lange rijen voor de enkele automaten die er nog zijn. En als er geen rij staat, is de geldautomaat vaak al leeg.”

Op 25 maart van dit jaar was er een overval op een geldtransport bij een automaat van de ABN AMRO op het Aagje Dekenplein en sindsdien was de automaat buiten gebruik nadat eerder het filiaal daar ook al was gesloten.

De ABN AMRO heeft de klachten serieus genomen en de automaten weer in bedrijf genomen. Nu nog enkele extra automaten in de binnenstad en Hoorn kan weer normaal over (het eigen) geld beschikken.

zie ook:

http://www.hoorngids.nl/nw-7951-7-3273414/nieuws/ongastvrij_hoorn_deel_2.html

en

Reacties
Reactie: (Sebas)
6-11-2010, 18:32
We zijn er heel blij mee. Speciaal gepind bij de ABN AMRO vanmiddag, om de koffie bij de Bras (eethuis Marmaris) te betalen, en voor het concert van vanavond in Manifesto (Engel & band). Dank u meneer ABN AMRO.