Bibliotheek en Gemeente zoeken kinderstadsdichter

2-2-2011

HOORN - Schrijf een origineel gedicht over Hoorn en maak kans de eerste Hoornse Stadsdichter te worden! Gemeente Hoorn en Bibliotheek Hoorn zijn op zoek naar de eerste Hoornse Kinderstadsdichter! Vind je het leuk om gedichten te schrijven en om deze voor te dragen? Wil je over Hoorn schrijven, over wat je bezighoudt, over jouw omgeving? Doe dan mee met de dichtwedstrijd en maak kans de eerste Hoornse Kinderstadsdichter te worden.

Schrijf jij een grappig, origineel of ontroerend gedicht over jouw stad Hoorn? De titel geven we alvast mee: ‘Dichter in Hoorn’. Stuur je gedicht in voor zondag 13 maart naar: kinderstadsdichter@bibliotheekhoorn.nl

Als de jury jouw gedicht uitkiest, dan word je Kinderstadsdichter van Hoorn voor een periode van twee jaar (tot april 2013). Op woensdagmiddag 13 april mag je jouw gedicht voordragen tijdens je officiële benoeming tot Hoornse Stadsdichter. Ook op andere momenten mag je een gedicht van jezelf laten horen.

Wie: 
Voor Hoornse kinderen van 9 – 12 jaar.

Wanneer:
Je kunt je gedicht inzenden tot en met zondag 13 maart 2011.

Bekendmaking:
We verwachten van de winnaar dat hij of zij aanwezig is bij de bekendmaking van de winnaar op woensdagmiddag 13 april 2011, 14.30 uur.

Stuur je gedicht en informatie (naam, leeftijd, adres en telefoonnummer) over jezelf naar:
- kinderstadsdichter@bibliotheekhoorn.nl;
- Per post: Bibliotheek Hoorn, t.a.v. Kinderstadsdichter, Wisselstraat 8, 1621 CT HOORN;
- Of lever je gedicht in bij een van de drie vestigingen van Bibliotheek Hoorn: Centrale Bibliotheek in de Wisselstraat, Kersenboogerd aan Betje Wolffplein of Risdam aan de Huesmolen.