Events Holland wint Runner Up Ondernemers-award tijdens Westfriese Ondernemersgala

10-2-2011

Hoorn – Het evenementenbureau Events Holland uit Hoorn heeft op het Westfriese Ondernemersgala de Runner Up Ondernemersaward in ontvangst genomen. De eigenaren Rob van Loon en Chantal Rückert namen de award in ontvangst van Diewertje Blok namens de jury van het gala. De jury loofde het bedrijf met name vanwege de invloed van het bedrijf op de regio West-Friesland en de wijze waarop het evenementenbureau Events Holland 3 ½ jaar geleden het ‘gat in de markt’ vond.

Events Holland is de overkoepelende bedrijfsnaam waaronder een aantal specialistische labels operationeel zijn. Dit zijn Hoorn Events, Enkhuizen Events, HOF Events Alkmaar, Events Waterland (Volendam), CityWalk, Quizparty en Scooter Events. Events Holland is gespecialiseerd in het organiseren van groepsarrangementen voor de zakelijke, toeristische en particuliere markt. Het aanbod is groots en divers. Enkele voorbeelden van de arrangementen die worden aangeboden zijn workshops, boottochten, PDA teambuildingprogramma’s, interactieve themaquizzen, (culinaire) scootertochten, rondleidingen, fiets/step/tandem-puzzeltochten en nog tientallen andere groepsarrangementen.

Events Holland is actief sinds het voorjaar van 2008 en is een jong, dynamisch bedrijf. De eigenaren Rob van Loon en Chantal Rückert zijn zowel zakelijk als privé ‘partner’. Zij hebben zich de afgelopen jaren samen met het enthousiaste team van medewerkers keihard ingezet om het bedrijf op te bouwen. Ook in 2011 en de toekomstige jaren zal er vol energie en enthousiasme worden ondernomen om te zorgen dat het bedrijf blijft groeien. In 2011 zijn hier een aantal concrete voorbeelden te noemen:

Scooter Events (www.scooterevents.nl ) is sinds januari 2011 actief en biedt de mogelijkheid voor individuen en gezelschappen om vanuit Hoorn scooters te huren voor een dagdeel, dag of meerdaagse tocht. Er zijn een aantal leuke routes uitgezet tussen Hoorn en Volendam, Hoorn en Enkhuizen en Hoorn en de Schermer. Ook het Toeristisch Informatiepunt dat geopend wordt in tweede helft van juli 2011 is een nieuwe uitbreiding. Op het Oostereiland, het voormalige gevangeniseiland aan de oude haven van Hoorn, zal vanuit Hoorn Events het TIP worden geëxploiteerd. Hierbij worden onder andere een aantal werkplekken, een souvenirshop, een informatiebalie en ruimte voor kaarten/boeken/gidsen gecreëerd.

Beide ondernemers zijn zeer verheugd met de blijk van waardering middels de award; “Het is een geweldige motivatie voor ons om door te knokken en ons bedrijf te blijven ontwikkelen. We zijn onze kanjers van medewerkers en alle ondernemers waarmee we samenwerken binnen onze arrangementen, dankbaar voor het vertrouwen dat we tot nu toe hebben ontvangen. Wij gaan daarom vol enthousiasme en doorzettingsvermogen door om ons bedrijf nog bekender te maken. Ook willen we ons bedrijfsimago nóg beter maken dan het nu al is!”

Reacties
Reactie: (Dick van der Pijl)
13-2-2011, 16:54
Van harte gefeliciteerd Rob en Chantel met deze fantastische prijs. Ga zo door en sta over een paar jaar weer op het podium voor de ’grote’ ondernemingsprijs!
Ik kijk uit naar de nauwe samenwerking de komende jaren met ons gezamenlijke project
"Amerikaanse gasten aan tafel"

Reactie: (Sebas)
11-2-2011, 17:02
Rob van Loon en Chantal Ruckert (alsmede de andere prijswinnaars) nogmaals van harte gefeliciteerd. En de beter geslaagde fotootjes (gemaakt in de Othellozaal) mail ik nog wel even...

Reactie: (Frans en Nicole)
11-2-2011, 10:57
Rob en Chantal,
We zijn enorm blij voor jullie! We zijn ervan overtuigd dat het een mooi jaar gaat worden met veel nieuwe uitdagingen. Jullie hebben het dubbel en dwars verdiend.
We staan achter jullie en hebben veel zin in onze nieuwe samenwerking!

Reactie: (Niek Zuidhoff)
10-2-2011, 23:42
Beste Rob en Chantal,
Meer dan terecht de passie knalt er vanaf jullie werken slim en hard bijna 24u per dag snappen het als geen ander en als freelance dj/presentator/creatief producent is het een feest om voor jullie te werken. Tel daar bij op jullie warme persoonlijkheid en dan is het eigenlijk voor mij gewoon dat jullie deze prijs hebben binnengehaald! Hulde en oprechte felicitaties!

Reactie: (Hans Stuijfbergen)
10-2-2011, 23:22
Rob en Chantal, van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs en erkenning!