Stichting Netwerk organiseert talkshow over vrouwen en emancipatie

23-2-2011

HOORN - Op zaterdag 5 maart organiseert Stichting Netwerk in wijkcentrum Grote Waal de talkshow ’De Wereld Draait Door Ons’. Met een knipoog, maar zeker ook serieus, spreken verrassende gasten zoals Jeannette Nieuwenhuijsen (teamchef politie) Jelly Drijfhout (directeur Stichting Kinderopvang Hoorn) en Viviane Rose (activiste, artist, performer) over actuele maatschappelijke kwesties op het gebied van vrouwen en emancipatie. Onze Jakhals is  Sepehr Maghsoudi (fasion designer). Verder is er muziek van Irina en Super-Q.  Maar ook kunst a la ’Fokke en Sukke’ van de Hoornse kunstenaars Botox, Jaap Stiemer en Boxie.

De talkshow is van 18.30 – 20.00 uur en toegankelijk voor iedereen uit Hoorn en omstreken.

Schrijfwedstrijd
Draait De Wereld Door Ons? Of Zijn We Allemaal Aan Het Doordraaien?
Lever een bijdrage aan de  talkshow ’De Wereld Draait Door Ons’
Schrijf iets grappigs, kritisch of scherps over vrouwen en emancipatie. Je kunt reageren op bovenstaande citaten, recht uit je hart iets schrijven, humor gebruiken, het mag van alles zijn. Ook qua vorm is van alles mogelijk: een gedicht, stelling, haiku, limerick, een uitspraak à la Loesje, etc.

Geef je bijdrage een titel en mail dit voor woensdag 2 maart met je naam, adres en leeftijd naar: schrijfwedstrijd@netwerkhoorn.nl
Hierna ontvang je een persoonlijke uitnodiging voor de talkshow.

Eten en swingen
Van 17.00 tot 18.30 uur begint deze inspirerende dag met een internationaal buffet met gerechten uit de Marokkaanse-, Turkse-, Indische-, Iranese-, Antilliaanse-, Surinaamse- en vele andere keukens in de wereld.  Tegen een lage prijs kunnen bezoekers een heerlijke multiculturele maaltijd samenstellen. Onderwijl speelt Quirina Heek piano en zingt.

Na de talkshow begint rond 20.00 uur het dansfeest voor vrouwen met een Marokkaanse theeceremonie. De zes dames van de superband ’Super-Q’ zorgen ervoor dat oude en nieuwe tijden herleven met hits van Madonna, Duffy en Amy Winehouse. Super-Q rust niet voor dat het dak eraf is gespeeld! Natuurlijk krijgt iedereen tussendoor weer een lesje buikdansen!

Kinderen
Kinderoppas en kinderactiviteiten voor kinderen van 0 t/m 10 jaar aanwezig van 17.00 – 22.00 uur.

DE WERELD DRAAIT DOOR ONS
WIJKCENTRUM GROTE WAAL
ZATERDAG 5 MAART 2011
17.00 uur eten, 18.30 uur talkshow, 20.00 dans en live muziek.
TOEGANG IS GRATIS

Voor meer informatie: Nanda Leeuw, Wijkcentrum de Schoor, telefoon 0229-212972 of n.leeuw@netwerkhoorn.nl. Meer info: www.netwerkhoorn.nl