2e editie Vastenburg Jeugdtoernooi op 21 en 22 mei

30-4-2011

HOORN Na een zeer succesvolle 1e editie van het Vastenburg Jeugdtoernooi bij de Hoornse voetbalvereniging Always Forward is bij deze vereniging alles in gereedheid gebracht voor een succesvol vervolg.

Het succes van vorig jaar heeft er voor verzorgd dat afgelopen herfst een groot aantal clubs hun deelname voor dit jaar hebben toegezegd. Mede daarom heeft de Toernooicommissie teams van menige club op de “Reservelijst” moeten plaatsen omdat de vraag aan het toernooi mee te mogen doen, het aantal beschikbare plaatsen ruimschoots overtreft!
Om toch zoveel mogelijk teams te laten deelnemen is de speeltijd van iedere wedstrijd iets ingekort en wordt het jeugdtoernooi eerder geopend en later op de dag gesloten!

Voor de zoveelste maal wordt er een voetbaltoernooi bij Always Forward gehouden en voor de 2e maal is dat onder de naam Vastenburg Jeugdtoernooi. De Jeugdcommissie van Always Forward is trots dat schoonmaakbedrijf Vastenburg wederom de naamgever van haar toernooi is. Op 21 en 22 mei 2011 zal op het eigen, vertouwde Wilhelminapark aan de Sportlaan te Hoorn dit fantastische spektakel plaatsvinden.

Ruim 2200 voetbal(st)er(tje)s verdeeld over precies 200 teams zullen in 310 wedstrijden bepalen wie de uiteindelijke poulewinnaar zal worden.
Zaterdag 21 mei voetballen de D- en E-pupillen en meisjesteams een dag later de F-pupillen, Mini-pupillen en Kabouters, waarbij de laatste twee groepen een 5:5 competitie op kwartvelden spelen.
Naast het toernooi bruist het ook altijd van andere activiteiten. Aan de traditionele loterij, de teamfoto’s, het springkussen, kan weer vanzelfsprekend worden deelgenomen.

Werd vorig jaar de stichting KIKA gesponsord, dit jaar heeft de organisatie gekozen voor de Stichting Hoogvliegers. Een misschien - een in deze regio - iets minder bekende naam maar zeker de moeite waard om (financieel) te steunen. Doelstelling van Stichting Hoogvliegers is (chronisch en terminaal) zieke en (verstandelijk en lichamelijk) gehandicapte kinderen tussen de 6 en 16 jaar “zelf” te laten vliegen. Dat kan in principe vanaf elk vliegtuig in Nederland. Piloten en maatschappijen stellen hun vrije tijd, helikopter en vliegtuig daarvoor beschikbaar. Regelmatig is er een “Grote Hoogvliegerdag” waar veel kinderen tegelijkertijd een leuke dag voorgeschoteld krijgen. De kinderen worden thuis opgehaald en naar het betreffende vliegveld gebracht. Daar beleven ze met brandweer, politie, stoere vrachtwagen, auto’s helikopters en vliegtuigen een geweldig avontuur. Vrijwilligers van de stichting zullen voor meer informatie op de beide toernooidagen aanwezig zijn.

Tijdens het toernooi kan voor de Stichting Hoogvliegers een aardig bedrag bij elkaar worden geschoten door het bekende schot met de twee ronde gaten. Voor elke bal die door één van de beide gaten verdwijnt, doneert de sponsor € 1,-- met een maximum van € 1000,--. Voor nadere informatie en donaties kunt u zich wenden tot www.stichtinghoogvliegers.nl

Reacties
Reactie: (Theo)
2-5-2011, 10:07
Geef mij het toernooi van Forward maar. Knappe prestatie wat de toernooicommissie daar elk jaar neerzet!

Reactie: (Joop)
30-4-2011, 20:05
Ga toch liever naar het VOC toernooi bij HSV. Buitenlandse teams. Gewldig om dit te zien