14 mei Open Huis woningen Oostereiland

4-5-2011

HOORN - Op zaterdag 14 mei zijn belangstellenden voor een woning op Oostereiland van harte welkom tijdens het Open Huis van 11.00 tot 14.00 uur. De makelaars van Vidra Vastgoed en Van Overbeek, die de woningen in opdracht van de gemeente verkopen, verzorgen die dag een rondleiding langs alle nog niet verkochte appartementen. Een buitenkans voor mensen die dromen van een woning in de historische binnenstad met een panoramisch uitzicht.

In totaal worden in het prachtig gerestaureerde voormalige gevangeniscomplex Oostereiland 25 luxe appartementen gebouwd. Niet één woning is hetzelfde. Ze variëren in grootte van 50 tot ruim 200 vierkante meter en in prijs van € 192.500 tot € 595.000 v.o.n. Maar één kenmerk blijft voor elke woning gelijk: het prachtige uitzicht op het mooie Markermeer of de historische haven. Alle woningen hebben bovendien een of twee parkeerplaatsen, afhankelijk van de grootte. Over de woningen is geen bouwrente verschuldigd. Ze worden in juni opgeleverd.

Bouwlocatie
Tijdens het Open Huis worden belangstellenden in groepjes rondgeleid. Zo krijgen geïnteresseerden een goede indruk van de ruimtes, het uitzicht en de sfeer.

De rest van het eiland is niet toegankelijk omdat het gebied een bouwplaats is. Bezoekers wordt geadviseerd zoveel mogelijk lopend of met de fiets te komen en er met kleding en schoeisel rekening mee te houden dat het gebied bouwplaats is.

Meer informatie
Meer informatie is te vinden op www.oostereiland.nl onder het kopje wonen of bij de betrokken makelaars. Vidra Vastgoed is bereikbaar via 0229 563885 en Van Overbeek via 0229 271777.