Fietsendief gepakt door toezichthouders

21-6-2011

HOORN - Tijdens een fietssurveillance heeft een biketeam van Bureau Stadstoezicht een fietsendief gepakt. De man liep met een fiets aan zijn hand die nog op slot was.De bikers hielden de man staande en bij controle van het framenummer bleek de fiets als gestolen te zijn geregistreerd. De man is aangehouden en overgedragen aan de politie.

Parkeerboetes
Tijdens een controle in het vergunninggebied Oost schreven de inspecteurs van Stadstoezicht vorige week 20 bekeuringen uit voor het niet hebben van een geldige parkeervergunning. Regelmatig klagen bewoners over bezoekers die op de parkeerplekken van vergunninghouders staan. Daarom voert Bureau Stadstoezicht regelmatig parkeercontroles uit. De boete is in deze gevallen 70 euro.

Sportvissen
De inspecteurs hebben de afgelopen week ook controles uitgevoerd op sportvissen. Sportvissers moeten een geldige vispas hebben om te mogen vissen. Alle gecontroleerde sportvissers hadden een geldige vispas.

Reacties
Reactie: (k-rel)
21-6-2011, 20:25
@ Okkie, klopt. Heb ze een hele middagmet een groot net in de kaasstad zien "hengelen" men liet ze lekker vissen.

Reactie: (anoniem)
21-6-2011, 16:45
yyy

Reactie: (okkie)
21-6-2011, 11:11
controleren op een vispas,doen ze dat ook snachts? de polen enz nemen alles mee wat ze vangen.uiteraard niet om op te eten maar wel voor handelsdoeleinden.