Hans Klok oefent voor Circus Hurricane in Hoornse schouwburg

16-7-2011

HOORN - Zaterdag was het zover: Hans Klok en zijn team arriveerde in het Park. Een grote groep van danseressen, choreografen, kostuumdesigners, technici en natuurlijk internationale artiesten verzamelde zich in de foyer van het theater voor een feestelijke eerste bijeenkomst.

Er stond een flinke taart klaar en Hans Klok, de directeur van het Park, Lineke Kortekaas en Henk en Monica van der Meijden, die deze show samen met Hans produceren, spraken de groep even toe. Na het koffiemoment snelde de hele groep naar het podium om te beginnen met de eerste repetitie, want op donderdag 21 juli is de eerste voorstelling al!

Nadat Hans Klok vorig seizoen in talrijke Nederlandse theaters een letterlijk en figuurlijk stormachtig succes heeft geboekt met zijn show ‘Hurricane’ keert hij terug met een nog grootser opgezette show. Het wordt in alle opzichten de magische overtreffende trap van Hurricane 1. Hans kiest voor zijn grote droom: Het Circus. Daarbij wordt Hans omringd door de crème de la crème uit de internationale circuswereld.

‘Circus Hurricane’ wordt een nieuw, eigentijds circus in Las Vegas-stijl, waarbij de talrijke scènes als een opzwepende MTV-clip aan onze ogen voorbij trekken. Bij dit alles blijft Hans Klok natuurlijk de ziel van deze bijzondere show met zijn sexy diva’s, zijn spetterende dansers en danseressen en zijn bekroonde circusacts. Hooggeëerd publiek, komt dat zien, komt dat zien! Laat u betoveren door onze eigen ‘Flying Dutchman’ alvorens hij weer naar het buitenland verdwijnt.
 

Reacties
Reactie: (leanne en rene)
23-7-2011, 19:25
schitterende show,heerlijk dromen met je ogen open.echt gaaf dit moet je zien.