Try Outs van Hans Klok van wereldniveau in Schouwburg Het Park

23-7-2011

HOORN - Donderdag, vrijdag en zaterdag vonden de drie try outs plaats van de voorstelling van Hans Klok - ”Circus Hurricane - High”. De drie try outs waren nagenoeg uitverkocht in Schouwburg Het Park te Hoorn. Hoorn kan trots zijn op het feit dat deze show van wereldniveau voor Hoorn heeft gekozen voor deze drie try outs. Vanaf aankomende week zal de show van Hans Klok vijf weken lang in Carré staan. Hans Klok is de eerste illusionist ter wereld die vijf weken lang optredens in  Carré zal verzorgen.

“Dat schept veel meer mogelijkheden voor nog grotere en avontuurlijker illusies. Circus en magie hebben een bijzondere band”, aldus Hans. “Ze betoveren jong en oud en moeten elke voorstelling live topprestaties leveren. Ze moeten ook elke minuut blijven verrassen en zorgen altijd weer voor dat ooh- en aah gevoel. Ze maken daarbij het onmogelijke mogelijk.

Zeker in deze voorstelling met heel spectaculaire grote illusies die men nog niet eerder in Nederland en Europa zag. Al deze illusies zullen echter een geheel vormen met de internationaal bekroonde circusacts die mij omringen en ook een rol zullen spelen in de illusies.” Acts uit China, Parijs, Italië en Brazilië zijn door Hans Klok betrokken bij deze voorstelling. 

Met Circus Hurricane zal Hans ook figuurlijk zijn vleugels in de wereld uitslaan. Er zijn plannen voor Frankrijk, Duitsland, Engeland en Spanje. En zijn droom begon eergisteren in Theater Het Park in Hoorn.....

Reacties
Reactie: (nomen nescio)
25-7-2011, 19:37
@Annemiek: Je mag een keer in mijn hoege hoed kijken: Twee konijnen! E.e.a. met excuus aan Hans Klok: je mag hem geen goochelaar noemen, hij is ilusionist.

Reactie: (Melle)
25-7-2011, 19:34
Vonden mensen hier het echt goed? Ik was vrijdag en vond het bar slecht. Verkeerde muziek die werd ingestart, dansers die niet weten wat ze moeten doen. Dit was echt diep onder zijn niveau

Reactie: (Qwartje)
24-7-2011, 20:04
Fantastische decors, goede tussen-acts (met als absoluut hoogepunt de twee paalpiraten), muziek en dans perfect, en een toverdosis aan magie. Onbegrijpelijk goed, Klokgaaf theater. Compliment ook aan echtpaar Van der Meyden-Strotmann van Stardust.

Reactie: (Annemiek)
24-7-2011, 14:58
De show was mooi. Groot minpunt was de papegaaienshow. Dieren horen niet op een podium!!!