Informatiebijeenkomsten borstvoeding in West Friesland

10-8-2011

HOORN - GGD Hollands Noorden organiseert, als partner in het Centrum voor Jeugd en Gezin, in het najaar informatieavonden over het geven van borstvoeding in verschillende gemeenten in West Friesland. Het Centrum voor Jeugd en Gezin is dé vraagbaak voor (aanstaande) ouders, opvoeders en jongeren. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor zwangeren en evt. partners. De bijeenkomsten worden georganiseerd in Enkhuizen, Hoogkarspel en Hoorn.

Tijdens deze avond krijgt u van de lactatiekundige informatie over het voeden van uw baby. Hiermee kunt u een juiste keuze maken over welke vorm van voeding u wilt gaan geven. In deze bijeenkomst bespreekt de GGD het belang en starten van borstvoeding, het voorkomen van ongemakken, en het combineren van borstvoeding geven met een baan buitenshuis. Met deze informatie maakt u samen met uw baby een goed start, aldus de GGD. De bijeenkomst is eenmalig en wordt gegeven in de avonduren. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst.
                   
Er worden ook zwangerschapscursussen georganiseerd: informatiebijeenkomst ‘bevalling’ (deze bijeenkomst wordt gegeven door verloskundigen) en de cursus ‘Zwanger, Gezond en Fit’. Kijk op de website www.ggdhollandsnoorden.nl/cursussen. Zie ook meest gestelde vragen.

Aanmelden
U kunt zich voor de bijeenkomst borstvoeding aanmelden via de website van de GGD Hollands Noorden: www.ggdhollandsnoorden.nl/cursussen.
Wilt u informatie? Neem dan contact op met telefoonnummer: 088-0100555 of mail de GGD via: prenataal@ggdhollandsnoorden.nl

Reacties
Reactie: (c.m roelofsen)
19-5-2015, 21:57
Ik wil mij graag aanmelden voor Infobijkomst borstvoeding. Mijn uitrekendatum is16 Augustus. En wil graag gratis deelnemen daarvoor. Bedankt, en graag tot ziens!