Rijbewijs bromfietser ingevorderd na korte achtervolging

20-1-2012

HOORN - ’s Avonds rond 20:00 uur zag een agent op de Venenlaan een bromfietser zonder licht en kentekenplaat rijden. Ook had de 33-jarige bromfietser uit Bovenkarspel geen helm op. De agent gaf de bromfietser een stopteken, maar hij ging er snel vandoor.

Na een korte achtervolging werd de bromfietser staande gehouden. Hij moest zijn rijbewijs inleveren als gevolg van zijn gevaarlijke rijgedrag tijdens de achtervolging. Ook kreeg hij een procesverbaal voor het niet dragen van de helm, geen kentekenplaat en geen verlichting. Hij was wel stom geweest, zo verklaarde hij later.

Reacties
Reactie: (nomen nescio)
20-1-2012, 20:31
TV Hoorn komt straks vast met een eigen versie van "Blik op de weg" of "flikken Hoorn"! Dit soort overtredingen wordt op HG zó vaak gemeld

Reactie: (jordi)
20-1-2012, 20:12
niet meer doen jongeman, volgende keer een helm op en je brommer nemen wij mee. dit zijn de woorden van meneer de agent van tegenwoordig. ik ben van mening dat deze jongeman dit over 2 weken weer doet en dus schijt heeft aan het verkeer. ga eens straffen/harder optreden agenten tegen dit soort weg MIS bruikers.