Reactie Ben Saunders: ”Ambtenaar handelde agressief, niet mijn broer”

21-2-2012

HOORN - Ben Saunders en de Gemeente Hoorn hebben vandaag gereageerd op de ontstane situatie tussen Jamie Saunders en de betreffende ordebewakers op het forum van Hoorngids. Ben Saunders, die meldt ook videobeelden te hebben van de confrontatie, meldt dat er volgens hem iets ’zwaar mis is’. Volgens de Gemeente Hoorn, die ook op het forum van Hoorngids reageerde, hebben de betreffende ordebewakers ’professioneel gehandeld’.

Forumbericht op Hoorngids van Ben Saunders:
”Lieve Gemeente hoorn WIJ zijn JUIST door jullie ambtenaar agressief behandeld:) maar snap dat jullie achter de gemeente en jullie loopjongetjes moeten staan wel jammer voor de burgers van hoorn.. Ps jamie werd geduwd en mijn vader beledigd .. dus niet goed behandeld als als iedereen zoals jullie gelijk behandeld worden zoals er vandaag met ons behandeld dan is er iets zwaar mis en PS WIJ HEBBEN VIDEOBEELDEN EN FOTOS VAN JULLIE LIEVE AMBTENAAR DIE JAMIE DUWD . ps ik hou nog van ONS HOORN laten we het ONS hoorn houden .. Dat werkt alleen met eerlijkheid.. Ps Ben Saunders trotse inwoner van HOORN”

Reactie gemeente Hoorn, afdeling Communicatie:
”Onze mensen hebben professioneel gehandeld en geprobeerd escalatie te voorkomen. Iedereen is voor de wet gelijk in Hoorn. Onze toezichthouders zijn er niet op uit om bonnen te schrijven. Als je verzocht wordt om je dubbel geparkeerde auto in een parkeervak te zetten en je doet het niet, dan krijg je een bon. Ben je het daar niet mee eens en maak je dat op agressieve wijze duidelijk, dan kunnen wij de hulp van de politie inroepen. Agressie tegen onze ambtenaren accepteren wij in geen geval.”

Reacties
Reactie: (snuf)
6-3-2012, 21:22
HOORN weer op de kaart, Vandaag in de Telegraaf di 06 mrt 2012, 20:23 Jamie Saunders wéér in de cel van onze redactie AMSTERDAM - Voor de tweede keer in minder dan een maand is Jamie Saunders, het jongere broertje van The Voice of Holland 1-winnaar Ben, gearresteerd. Foto: Edwin Janssen / Brunopress Please Wait ... De jongste Saunders-telg is maandag op verdenking van mishandeling opgepakt door de politie en heeft de nacht in de cel moeten doorbrengen. Jamie wil niets over de aard van de zaak kwijt, meldt Shownieuws. Eind februari kwam Jamie ook al negatief in het nieuws toen hij na een ruzie met stadstoezicht werd meegenomen door de politie nadat zijn vader Dean sr. een stadswacht zou zijn uitgescholden voor 'getatoeëerde aap.' Zijn broers Ben en Dean zijn altijd achter hun broertje blijven staan.

Reactie: (Rob)
25-2-2012, 13:38
We zien eindelijk op TV ook hoe deze tokkies echt zijn. Wat een aso is die Jamie.. zie nog hoe hij paar jaar geleden op de roode steen met een groepje mede-tuig voor de grap mensen aan t slaan was.

Reactie: (Niels)
23-2-2012, 10:02
Klopt @Gerard. Dean zegt bij RTL Boulevard voor de camera dat hij de medewerker van Stadstoezicht "het liefst dood zou schieten". Met alle respect maar vinden we dit normaal gedrag? Inderdaad staat de familie niet goed bekend, hun aso gedrag valt al jaren op. Was al voordat de broertjes bekend werden en lijkt nu alleen maar te zijn toegenomen. Mijn advies aan de familie zou zijn om een toontje lager te gaan zingen!

Reactie: (gerard)
23-2-2012, 09:22
Wat in hemelsnaam is DIT voor opmerking!? ""Waar het hier om gaat, is dat mensen soms helemaal niet goed worden van die betuttelende wetjes/regeltjes en nu kwamen ze dan Jamie tegen, de volgende keer zouden ze het nog slechter kunnen treffen als ik weet wat voor figuren er hier in Hoorn vrij rondlopen."" Je bent fout. Klaar. Dat weet je direct als je ergens niet betaald of op een verkeerde plek gaat staan. Dat is het risico wat je loopt. Helaas voor Jamie (in dit geval) heeft hij zijn reputatie niet mee. Opvallend zijn ook de reacties van bijv. Dean via de telegraaf. Hij wil de beste p.wachter wel wat aan doen!? Gaat het wel helemaal lekker?! Als laatste opmerking wilde ik nog toevoegen dat dit niet de eerste keer is. Ik liep eens in garage jeudje en daar zag ik Ben (nog voor zijn zang cariere) het personeel uit kafferen, omdat hij 2eu niet wilde betalen en vond dat zijn vriendin gratis zou mogen parkeren...

Reactie: (michael)
22-2-2012, 21:14
Ik ben ook English en woon hier net zo lang als vader Saunders maar ik heb de Nederlandse taal moet er leren om goed om te gaan met de Nederlandse volk en REGELS. je woont in Nederland dan de taal is Nederlandse en als je een zaak heb dan ik dacht dat het was verplicht om in Nederlandse te spreken.English wordt wel gebruikt in Nederland maar als je netjes wordt behandeld wil dan do wel netjes en spreek de taal van de mensen anders ga je wel terug naar je eigen land.

Reactie: (Rico)
22-2-2012, 19:41
Ten eerste nn sta ik nooit fout geparkeerd want ik heb geen zin om boetes te betalen en ten tweede nn, ook al zou hij in de auto van de recherche hebben gereden, dan neemt niet weg dat deze agent juist het goede voorbeeld zou moeten zijn. En het was bij AH, hij ging even boodschapjes halen en zette zijn auto waar hij een belemmering was voor al het overige verkeer op 4 wielen. Waar het hier om gaat, is dat mensen soms helemaal niet goed worden van die betuttelende wetjes/regeltjes en nu kwamen ze dan Jamie tegen, de volgende keer zouden ze het nog slechter kunnen treffen als ik weet wat voor figuren er hier in Hoorn vrij rondlopen. Nog even en we mogen niks meer in dit land, we worden erg geleefd door veel onnodige vervelende regeltjes en veel mensen zijn het zat en worden boos.

Reactie: (Patricia)
22-2-2012, 18:23
Wat staan we allemaal weer gauw klaar met ons oordeel. Ook ik ben er niet bij geweest maar kan je zeggen dat ik de familie Sanders ken als lieve hartelijke mensen. Wat is het makkelijk om mensen die een beetje bekend zijn geworden af te zeiken zeg. Zanger Ben is nog steeds de zelfde jongen die hij was voor dat hij bekend werd en heeft absoluut geen ster allures . Ook de rest van het gezin kan ik niet plaatsen in de categorie kapsones leiders. Een ieder die hier aan twijfelt zou eens naar de tatoe shop moeten gaan en zal zien dat je door het hele gezin met respect behandeld zal worden ,ook als je geen tatoe komt halen. En nee ik krijg geen korting bij het halen van een tatoe. Nog maals ik ben er niet bij geweest maar weet dat de controleurs het bloed onder je nagels vandaan kunnen halen en uit ervaring weet ik dat er "duidelijk" met twee maten gemeten word met betrekking tot het uitdelen van (parkeer)bonnen.

Reactie: (nomen nescio)
22-2-2012, 12:41
Staat @rico dan nooit fout bij de afhaalchinees? En "gewone auto" voor agent in uniform? Hij zal wel een auto van de recherche geleend hebben. Maaltijdje halen om op te warmen in de magnetron op het bureau.

Reactie: (Rico)
22-2-2012, 12:05
Onze stadswachten kwamen nu eens de verkeerde tegen. Want wat laten veel mensen zich afpoeieren door die lui zeg. Hoogste tijd dat er iets mee gedaan wordt en Ben gaat er wat aan doen en vooral omdat hij een zo bekend is kan dit voorval nog weleens slecht uit vallen voor onze gemeente. Iemand in uniform die duwt en discrimineerd kan echt niet, wat een voorbeeld! En gemeente Hoorn, ik heb een aantal keren een politie agent en ook stadswachten overtredingen zien maken toen zij niet aan het werk waren. Van de week nog, een agent in uniform, maar niet aan het werk. Hij ging zijn eigen auto in die hij had geparkeerd waar het niet mocht.Hij haalde wat te eten in de supermarkt maar was te beroerd om zijn auto even verderop te zetten waar hij wel mocht staan. jammer dat ik op dat moment geen pen en papier bij me had. En wat heeft iedereen toch tegen deze familie, er zijn veel ergere families in Hoorn waarvan ik soms denk, hoe is het mogelijk dat ik ze om de haverklap tegenkom wetende wat ze op hun geweten hebben.

Reactie: (peter)
22-2-2012, 11:27
ik heb ook geen hoge pet op van die stadswachten,maar al helemaal niet van die SAUNDERS gasten !!! die denken dat ze echt alles kunnen maken. en dan heb ik het over Jamie en die ouwe DEAN. aso"s zijn het, Ben en Dean deze mensen schade julie toekomst !!!!!

Reactie: (Rico)
22-2-2012, 11:13
Ben, zou je de videobeelden kunnen tonen aan ons?

Reactie: (mariebel)
22-2-2012, 10:45
Ik zou zeggen : Zet die videobeelden online , dan kan iedereen voor zichzelf bepalen wie zich hier wel/niet heeft gedragen.

Reactie: (dan)
22-2-2012, 08:12
de heren saunders staan boven elke wet.denken ze.bedreigen en schelden is hun roeping,tijd om ze de rug toe te keren.voorbeelden te over!

Reactie: (Hans)
22-2-2012, 00:42
En zo @Bewoner en @Jacques Wester is het maar net! De familie Saunders denken dat zij zich niet aan regels moeten houden,inderdaad "over het paard getild".

Reactie: (bewoner)
22-2-2012, 00:06
rico ik ben er bij geweest ik vind dat de stadswachten hier gelijk in hebben .klaar punt uit jamie had zich gewoon moeten gedragen ,en niet denken wij zijn de saunders van hoorn

Reactie: (Jacques Wester)
21-2-2012, 23:58
Rico stop eens met dat gezwets. Ik heb bepaalde personen van stadstoezicht ook niet hoog zitten. Ben echter van mening dat de medewerkers van stadstoezicht de uitlatingen, zoals geschetst door de familie Saunders, absoluut niet kunnen hebben geuit. De familie is na hun succes "over het paard getild" en hebben het idee dat ze onschendbaar zijn.

Reactie: (Rico)
21-2-2012, 21:32
En zij mogen wel autoritair, verbaal agressief naar ons toe zijn gemeente Hoorn? Noemen we dat profeessioneel handelen? Weten jullie hier in de gemeente dan echt niet dat er o.a. toch wel wat agenten/toezichthouders helemaal niet zo aardig zijn als zij jullie doen geloven? Dit is de omgekeerde wereld gemeente Hoorn! Ben, naar is dit voor jullie en ik hoop van harte dat er nu eens wat gaat gebeuren met dit soort lieden, want dit is echt schandalig. En ik geloofde het bericht meteen, want mijn ervaringen die ik hier heb met agenten/toezichthouders is ook niet al te best. En Ben, wij zijn ook heel trots op jou!