Relatie tussen Kermis en steekpartij volgens gemeente nog onzeker

18-3-2012 Kermis afgelast na steekincident

HOORN - De Kermis in de Kersenboogerd in Hoorn blijft op zondag 18 maart dicht. Dat besloot loco-burgemeester Aart Ruppert naar aanleiding van het steekincident dat in de nacht van zaterdag op zondag in de buurt van het kermisterrein plaatsvond. Hierbij kwam een 17-jarige jongen uit Westwoud om het leven.

Rond 23:20 uur kwam er bij 112 een melding binnen dat er op het Aagje Dekenplein iemand onwel was geworden. De 17-jarige jongen werd liggend op de grond aangetroffen. Hij bleek gestoken te zijn. De jongen overleed rond 00:15 uur in het ziekenhuis. De politie hield een 15-jarige verdachte uit Zwaag aan voor betrokkenheid bij het steekincident.

Loco-burgemeester geschokt
Loco-burgemeester Aart Ruppert is geschokt door het incident. ‘Dit is een verschrikkelijke gebeurtenis die ons allemaal diep raakt. Het is niet voor te stellen hoe je zo’n groot verlies moet verwerken. Wij wensen de familie en nabestaanden van het slachtoffer heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.’

In goed overleg met de organisator van de kermis en de kermisexploitanten besloot loco-burgemeester Aart Ruppert dat de kermis dicht blijft. ‘We hebben uit respect naar familie en naasten besloten dat de kermis gesloten blijft. Daarnaast is een deel van het kermisterrein afgesloten voor verder onderzoek.’

Relatie met kermis onduidelijk
Of het incident ook relatie heeft met de kermis is volgens Ruppert onduidelijk. ‘De kermis was op het moment van het incident dicht. Het is echt te vroeg om die conclusie te trekken. Het onderzoek zal daar meer duidelijkheid over moeten geven.’

Reacties
Reactie: (Onderhond)
19-3-2012, 16:32
Pff weer een reactie verwijderd omdat ik iemand op zijn taalgebruik wijs. Onleesbare reacties blijven er echter wel gewoon op staan! Nogmaals veel sterkte aan de nabestaanden. En gemeente: afschaffen die nutteloze kermis, of gewoon om negen uur dichtgooien, dan heeft die jeugd er ook niets te zoeken.

Reactie: (Joost)
19-3-2012, 15:55
Helemaal met je eens @PENDAG. De politie en gemeente hoorn kan hiervoor geen excuses verzinnen. Waar gaat al dat geld heen die de kermis exploitanten betalen voor een staan plek op de kermis, hoezo kunnen ze dat geld niet een beetje steken in politie en beveiliging?? Er hebben zich deze kermis weer allerlei incidenten plaats gevonden en de politie vertikte het om maar de gaan surveilleren. En nog een tip voor de gemeente hoorn vanwege de overlast problemen van jongeren ga aub denken in een oplossing en niet in het probleem. Een wijk als kersenboogerd met 22duizend mensen heeft helemaal niets voor jongeren om bij samen te komen of zoiets. alleen het "jongeren centrum'' waar de jongerenwerker alleen zijn Antilliaanse vriendjes mee naar toe neemt.

Reactie: (horinees )
19-3-2012, 14:33
Op kermissen hoort ''het gezag'' aanwezig te zijn, uit welk ''potje'' dit bekostigd moet worden is niet aan de burger. Onze grote geliefde roverheden ''weten ons ook te vinden'' als het op betalen (afpersing) aankomt. Waar blijft de ''service''? De ''overheden'' moeten minder zeiken en meer voor de burger doen, zulks natuurlijk wel binnen de bestaande budgetten want die zijn voldoende toereikend. Met de kermis, en de wijk, is niets mis. Tuig heb je nu eenmaal overal en tuig dient passend te worden aangepakt. Als de overheden weigeren om ''services'' te verlenen dan is het te wensen dat eerdaags een opstand uitbreekt. Het is immers niet langer te verdedigen dat wij ons wel blauw betalen...maar daar vrijwel niets meer voor terug krijgen. Sterkte voor de familie/nabestaanden van dit slachtoffer van opnieuw stompzinnig en zinloos (verstandloos) geweld.

Reactie: (ikke)
19-3-2012, 13:57
Ik vraag me af waarom er uberhaupt nog gereageerd mag worden op het bericht.. sluit het af... er komt hier van alleen maar meer ergenis.

Reactie: (PENDAG)
19-3-2012, 13:17
Ik snap wat je bedoelt maar als de gemeente voor een keer per jaar tijdens deze kermis geen politie kan inzetten dan moeten ze geen toestemming geven! het mag toch niet zo zijn omdat ze niet altijd en overal politie kunnen inzetten, ze het dan maar helemaal niet hoeven doen?? Dat is te makkelijk!!! Dit had zeker overal kunnen gebeuren, maar helaas is het op deze kermis gebeurd waar al vaker incidenten zijn gebeurd, er hadden op zijn minst maatregelen genomen kunnen worden, en anders gewoon geen kermis klaar!!

Reactie: (Monique)
19-3-2012, 12:29
Er kunnen nu eenmaal niet op iedere hoek een paar politiemensen staan. Was deze 'ruzie' toevallig niet op de kermis uitgevochten, dan was het wel bij een school, bij een kroeg, bij een winkel. Dit zou gaan betekenen dat de politie in het vervolg iedereen aan de hand moet gaan meenemen. Het is gewoon triest dat dit soort dingen gebeuren, maar daar waar vroeger de handen werden gebruikt grijpt men nu sneller naar andere dingen. Daar helpt niets tegen, alleen een sociale verandering.

Reactie: (PENDAG)
19-3-2012, 12:15
@Monique Hoezo meer agenten? Ik heb in al die jaren dat deze kermis er is geen agent gezien hoor niet 1 geen 1 keer!!! De gemeente geeft toestemming voor deze kermis niet Den Haag!!! En de gemeente is op de hoogte van problemen rondom deze kermis, want deze is een tijd weg geweest omdat er problemen waren tussen jeugd uit Zwaag en de Grote Waal, toen hebben ze ook ingegrepen ze hadden beter kunnen weten dat is mijn punt, ze nemen hun verantwoordelijk heid niet terwijl ze het donders goed weten!!!!

Reactie: (Ingrid van Pareren)
19-3-2012, 12:09
Vandaag stond het in de Telegraaf er stond bijde Kerseboogerdwordt omschrevenalsmoeilijk en vol overlast.De dader is een jongen uit Zwaag!!Wij begrijpen dit niet heel de kerseboogerd wordt bezoeselt op z on manier .Natuurlijk is er wel eens wat aan de hand in de buurt van het station maar de kerseboogerd is zooooo groot.

Reactie: (Monique)
19-3-2012, 12:00
Ik snapte je al, maar waar niet meer agenten zijn, kan je ze niet tevoorschijn toveren. Dit heeft te maken met Den Haag, niet met de gemeente.

Reactie: (PENDAG)
19-3-2012, 11:53
@Monique ik heb het nergens over een verband tussen dat beeld en de politie hoor!!! Volgens mij is het een zaak van de gemeente die voor meer veiligheid had kunnen zorgen bv door politie in te zetten op die avond, zeker aangezien de avond daar voor (vrijdag) er al onrust was, of het dit had kunnen voor komen weet niemand maar ik vind dat de gemeente in ieder geval de moeite moet nemen on het te doen!! Maar ipv daar van hebben ze andere prioriteiten zoals de tekst op dat beeld daar word wel aandacht en tijd aan besteed!! Snap je het nu?

Reactie: (Monique)
19-3-2012, 10:09
@Pendag Haal je nu niet wat dingen door elkaar? Wat heeft een bordje op de sokkel van JPCoen nu in godsnaam te maken met politie? @Sabine: je hebt helemaal gelijk. @Mustafa: welkom in het schone Slotervaart. @allen: zo makkelijk om naar iedereen en alles te wijzen. Weet je het beter ga dan zelf eens actie ondernemen. Gemiddelde reactie tegenwoordig van de gemiddelde burger > ik zie niets, ik hoor niets, maar ik klets des te meer.

Reactie: (Sabine)
19-3-2012, 09:33
Familie en bekenden gecondoleerd. Ook de hulpverleners veel sterkte. Weet je waar ik verdrietig van word? Hoe we met elkaar om gaan. Lees de reacties op dit forum maar terug. Menigeen weet waardoor het komt, waardoor het gebeurd is en zelfs wie er medeverantwoordelijk voor dit drama is. Konden we alle ellende maar zo makkelijk oplossen. Criminaliteit zal er altijd blijven. Hoeveel politieoptreden er ook zal zijn en hoe goed er ook opgevoed zou worden. Stop alsjeblieft met het vingertje wijzen na elkaar en ga eens op een positieve manier met elkaar om.

Reactie: (PENDAG)
19-3-2012, 09:28
@Hans je bent politie agent? Dat zou je reactie in ieder geval verklaren, nadat goed ik neem aan dat je kan lezen? Jij bent de gene die hier mensen aan spreekt op hun commentaar hoor dus wie is er nou triest bezig door over dit onderwerp te gaan discuseren. Ik heb het over de verantwoordelijkheid van de gemeente in deze kwestie vanaf het begin van deze kermis zijn er al problemen met name in het weekend zelfs de avond van te voren. Dit is allang bekend bij de gemeente, maar ipv dat dat een prioriteit is zijn ze bezig met de tekst op het standbeeld van een moordenaar, kijk daar kan ik me kwaad om maken en nee dat heeft niks te maken met een actie groep want ik ben niet zo zielig dat ik bij een groepje moet horen om me punt te maken!!! Het heeft te maken met het leven van een jongeman die beter beschermd had moeten worden!! zoals ik al zei word wakker en haal je kop uit het zand, dat geldt ook voor jou Hans spreek de gemeente hier op aan ipv hier je gal te spuwen dat is pas respectloos en zielig bovendien!!!!

Reactie: (Richard)
19-3-2012, 00:16
Nomen nescio: oh, is Miranda tijdelijk weg dan? Wat stom dat ze mij dat niet vertelden op het hoofdbureau. Ik zit nu de verkeerde persoon de schuld te geven van een late reactie, omdat ik niet wist dat Miranda tijdelijk een break had. Waarvoor diepste excuses richting Miranda, uiteraard. Wens haar maar alle sterkte/succes met haar break, en ik zie haar al te graag weer terug (daar ik haar Twitter niet heb/ken)!

Reactie: (Hans)
18-3-2012, 23:26
@Mark & Flapdrol; Deze topic is eigenlijk te triest om een discussie over het werk van de politie te voeren. Maar makkelijk praten aan de andere kant van de tafel. in de wet staat; "Ambtenaren hebben in het algemeen stakingsrecht, maar mogen in sommige gevallen niet staken." In ons geval dus vaak. Stap je bij de politie op, dan gebeurt er niets, behalve dat je je baan kwijt bent. Controleren we scooters n.a.v klachtren hebben we niets beter te doen. Klaagt de buurt over overlast van hangjongeren en komen we kunnen we beter boeven vangen. Is er in het weekend in het uitgaans gebied een vechtpartij en zijn we er vroeg bij, keren de heren en/of dames met hun onderlinge ruzie zich massaal tegen ons. Het is nooit goed. Maakt niet uit, ik blijf plezier in mijn werk hebben. Even een vraagje; Hoe kan het dat die jongen daar al even lag en er een melding kwam dat hij onwel was ? Niemand gekeken of hulp geboden ? Toen collega's kwamen bloedde hij hevig. Wij hebben verantwoordelijkheid en maken fouten. Sorry dat wij ook mensen zijn. Maar waar is de verantwoordelijkheid van de burger voor zijn medemens gebleven ? Nee he, hebben jullie niet. Verder kan ik me alleen maar bij Monique aansluiten. En julie mogen op ons afgeven. Ik blijf het bijzonder triest vinden dit soort bijzonder tragische dingen steeds vaker tegen te komen. En nee, dat kunnen wij zonder steun van burgers niet tegen gaan. Hoop dat de familie veel steun krijgt in deze zware periode.

Reactie: (nomen nescio)
18-3-2012, 23:22
@Richard: Neen, over haar vervanger en met Miranda gaat het uitstekend. Het is bijna zover met haar. Wanneer, dat hoor ik wel. Ze blijft nog "eventjes" weg, maarrrr, ze komt terug! Voor een ieder: de meeste agenten hebben twitter, dus...proberen. Doe je niets, komt er ook geen contact met de politie.

Reactie: (Mustafa)
18-3-2012, 21:16
@ Plies Je hebt een beetje gelijk. @ Monique Ik ben heel benieuwd waar jij (in Amsterdam) werkt, want dat wat jij allemaal schrijft maak in Amsterdam niet mee dit ook nog dat ik in de overvallenteam van de Handhaving zit.

Reactie: (bewoner)
18-3-2012, 19:29
@mark omdat jij en keer gepakt bent door polen door dieseldiefstal, moet je nu niet de schuld op de poltie schuiven van dit probleem ,dat is niet eerlijk.,en even een vraagje heb je een bedrijf aan de westerblokker en doe je in bloemen met exstra geurtjes naar buitenland ,

Reactie: (Monique)
18-3-2012, 19:11
@Flapdrol: lees het nieuws eens zou ik zeggen. Er zijn al vele korpsen die actie aan het voeren zijn. Het kan alleen niet over het hoofd van de burger, want dan zeurt ook weer iedereen. De acties merken jullie niet zo zeer, hoogop dat je voor kleine overtredingen nu niet door een aantal korpsen wordt beboet. Maar misschien een idee hoor, alle agenten ongeacht welk incident op het bureau binnen laten zitten. Kijken wat de burger dan van de acties vindt.

Reactie: (Monique)
18-3-2012, 19:03
@Mustafa: dan is jouw werkgebied denk ik niet vlakbij mijn werk....daar hebben we regelmatig in de omgeving te maken met overvallen, steekpartijen, stadswachten die worden belaagd met ijzeren staven, etc etc.

Reactie: (Lida)
18-3-2012, 18:49
Wat een ontroerend verhaal van H.S. Ook ik ben diep geraakt door het bericht van de dood van deze jongen. Wat een verdriet wat een pijn voor de nabestaanden, maar zo te lezen ook voor ons Horinezen. Ik herinner me als de dag van gister dat ik als 13 jarig meisje het bericht kreeg dat mijn broertje van 12 was overleden aan de gevolgen van het overrijden door een tractor die werd bestuurd door een zoon van de buurman. Ineens was mijn broertje er niet meer. Ook herinner ik me ons dorp, wat in diepe rouw gehuld was over dit drama. En niet zoals hedendaags meteen zocht naar de schuldige. Zoals ik nu lees dat de politie mededader zou zijn, of een kind van 15 met een mes word tot tuig verklaard. Ik begrijp dat al deze reacties voortkomen vanuit de ontzetting, en angst die zo’n bericht in ons oproept. Niet meer in Amsterdam maar in Hoorn, niet een man van 40 die iemand ombrengt, nee een jongen van 15. Zo schokkend dichtbij is het. Ons leven, en het leven van onze naasten kan er ineens niet meer zijn. Wat de aanleiding tot deze daad is geweest, is nog niet bekend, dus laten we beginnen met rouwen. Mijn hart gaat uit naar de ouders en naaste familie van beide jongens, ook naar de politie, en eerste hulp die reken maar alles hebben gedaan om dit jonge leven te redden.

Reactie: (plies)
18-3-2012, 17:56
@ Mustafa, jij bent een serieuse gemotifeerde handhaver, denk je dat elke werkloze dat is en er geschikt voor is dan ?

Reactie: (Flapdrol)
18-3-2012, 17:48
@Nomen:Ik let welzeker op!Sterker nog,ik heb haar een keer geprobeerd te bellen,duurde 2!!!weken voor ik haar aan de lijn had.Na het gesprek was het me allemaal duidelijk en begreep ik ook waarom ik nooit iemand zie hier. @Monique:Ik werk ook en het is mij ook een keer gebeurd dat er van hogerhand beslist werd dat wij het wel met een mannetje of 3 minder konden doen.We hebben aangegeven dat dit echt niet kon,maar men hield de ppot stijf.Een collega en ik zijn toen opgestapt,en rara wat gebeurde er?? De maatregel werd teruggedraaid.Moraal van dit verhaal:Als je dus vind dat je te weinig mensen hebt om je werk goed te doen laat je dit weten,op een duidelijke manier!Ik zie daar weinig tot niets van terug bij de politie,blijkbaar vinden ze het dus goed zo..

Reactie: (plies)
18-3-2012, 17:47
PPs @ Mark, slel dat de politie zou gaan staken, waar zet je dan je vrachtwagen neer ? Dat is ook weer niet leuk he.

Reactie: (Mustafa)
18-3-2012, 17:47
Meer blauw en meer Handhaving in Hoorn er zijn zoveel werklozen, zet ze in!!! Amsterdam is zelfs veiliger dan Hoorn. Ik als Handhaver in Amsterdam weet dat dit gewoon zo is.

Reactie: (Richard)
18-3-2012, 17:45
Nomen Nescio, heb je het nu over agent Conijn? Want ik moet toch zeggen dat ik haar ontzettend mis. Ik wacht nog steeds tot ze me eens een keer terugbelt of mailt over nota bene een brandstichting waar escalatie dreigt, zodat ik mijn verhaal kan doen. Klaarblijkelijk heeft dat niet zoveel prioriteit. Wat mij betreft mag de politie best wel wat beter prioriteren en de burgers iets serieuzer gaan nemen.

Reactie: (plies)
18-3-2012, 17:43
@ mark, je speelt op de man/vrouw agent(e) Deze mensen staan met hun rug tegen de muur. Ga klagen waar de klacht hoort, schrijf een echte brief naar de politieke maffia zooi in Den Haag. Goed dat help dus geen zier maar hier de agenten persoonlijk afzeiken helpt ook niet. PS Als je een beetje het nieuws volgt, kun je weten dat de agent van de straat geheel niet achter het Haags beleid staat. Nee,ik ben geen plies

Reactie: (nomen nescio)
18-3-2012, 17:07
@flapdrol: Tis maar of je oplet. 'k Zie de wijkagent van Risdam-Noord regelmatig: op de fiets, alleen in de auto, maar ook andere agenten. En een "lol" soms! Dan hoor je ook nog es wat over hun aanpak. En verder: drank (denk eens aan het indrinken!), twisten tussen jongelui onderling, laat de politie het uitzoeken, dat lukt ze wel.

Reactie: (mark)
18-3-2012, 17:04
De agenten zijn het dus blijkbaar eens met het Haagse beleid.Als het dan echte helden zijn en het er niet mee eens zijn moeten ze gaan staken. Nee,dat doen ze niet want ze vinden het wel goed zo.Moet je eens bellen voor het een of ander..dan is er geen tijd... wil je aangifte doen op het bureau.....omdat polen mijn vrachtwagens leeg gezogen hebben en dusdanige schade hebben achter gelaten moet ik een afspraak maken of via internet aangifte doen. Nee dit zijn geen helden in mijn ogen. Ze spelen op Safe !

Reactie: (plies)
18-3-2012, 16:30
Monique, je hebt volkomewn gelijk, men kan de agent niet verantwoordelijk houden voor het Haags beleid, deze mannen en vrouwen op de straat doen hun best. Nee ben geen plies.

Reactie: (Monique)
18-3-2012, 16:16
@Hans: +1 Grappig genoeg reageert er ook niemand op het stuk over een steekpartij op de Melkweg. En ja, klagen over de politie kan men fantastisch...eerst maar eens kijken met hoeveel (of hoe weinig) man/vrouw zij deze stad (en alle Nederlandse steden) in de hand moeten zien te houden.

Reactie: (Maarten)
18-3-2012, 16:12
Wat gebeurt is is natuurlijk verschrikkelijk. En terwijl ik het onderwerp niet minder belangrijk vind vraag ik me af waarom er weer 4 berichten geplaatst moeten worden op Hoorngids. 1 of 2 berichtjes lijken me meer dan genoeg (eventueel met updates).

Reactie: (Hans)
18-3-2012, 16:06
Allereerst medeleven voor de nabestaanden van het slachtoffer. Verschrikkelijk. Volgens mij is de Kersenboogerd niets onveiliger dan de Grote Waal, Zwaag of Risdam Noord, gezien de overvallen daar. De kritiek op de politie ie lekker makkelijk. Volgens mij zijn zij niet de dader. En moeten jullie eens op een partij stemmen die beloofd als er agenten bijkomen die er ook werkelijk komen. Vanuit je luie stoel is het makkelijk de wijsheid in pacht te hebben. Al een tiental jaar kampt de politie door structurele bezuinigingen met onderbezetting. Deze kermis lijkt me niet een groter risico situatie met zich mee te dragen dan een ander, wat voor evenement dan ook. Dit gebeurt overal in Nederland. Dat is triest. Blijkbaar een afspiegeling van de mentaliteit van de hedendaagse maatschappij. @pendag; je opmerking over de gemeente en het standbeeld slaat kant noch wal. Ik vind het ten opzichte van dit onderwerp een schandalige opmerking proberen weer je punt te maken hierover en misschien wel kenmerkend voor de mensen achter deze actie groep. Hou je liever on topic bezig.En heb wat meer respect voor het slachtoffer en de nabestaanden.

Reactie: (mark)
18-3-2012, 15:29
Op donderdag avond lekker kinderachtig met een man of 15 brommers van de weg halen en op de rollerbank zetten.Nee dan heb je een vak.

Reactie: (Flapdrol)
18-3-2012, 15:16
@Karel:Neem maar van mij aan dat dit in andere wijken net zo is!Ik woon al 9 jaar in Risdam-Zuid en heb werkelijk nog nooit een agent door de straat zien lopen,nog nooit!Ik heb wel eens gebeld voor het een of ander en dan wordt er doodleuk gezegd dat er geen tijd voor is omdat men druk is op de Rode Steen..Tja,kwestie van prioriteiten stellen he?

Reactie: (PENDAG)
18-3-2012, 15:15
Het heeft niks met de wijk kersen boogerd te maken, gezien de woonplaatsen van dader en slachtoffer Maar het is gewoon een feit dat er vaker spanningen zijn geweest, helaas hebben deze spanningen nu tot dit trieste einde geleid. De gemeente moet hoe dan ook actie ondernemen en hun kop uit het zand halen en wel NU!!!!!!

Reactie: (sandra)
18-3-2012, 15:15
vreselijke zo dichtbij hoe kan dit gebeuren zo durf je bijna niet meer op straat in de avond ik wens de fam veel sterkte toe

Reactie: (Karel)
18-3-2012, 15:06
Het was veel mij ook opgevallen dat er wel erg veel jongeren op de kermis afkwamen. Ik wil hierbij opmerken dat je niet moet stoppen met de kermis moet stoppen. Je lost daarmee niet het probleem er mee op. De gemeente is verantwoordelijk voor de openbare orde en veiligheid. Dat betekend dus dat er in de toekomst bij dit soort evenementen politie aanwezig moet zijn.Kom bij mij niet aan dat dit niet kan vanwege o onderbezetting bij het korps. Vervolgens wordt er al jaren slecht of helemaal niet gehandhaafd in de Kersenboogerd. Ik kan geen oordeel geven hoe het in andere wijken is, maar een ding is wel duidelijk dat er nu wel een dodelijjke slachtoffer is gevallen

Reactie: (PENDAG)
18-3-2012, 15:06
@gemeente hoorn Een gemeente die het standbeeld van een ordinaire moordenaar met een of andere bullshit reden lekker op de rode steen laat staan, is tot daar aan toe. Maar zelfs nu nog de feiten niet onder ogen wil zien is werkelijk niet te geloven, echt weten grote schande doe wat met deze feiten ipv hier mensen gaan lopen vertellen wat ze.vooral niet moeten neer zetten jullie kunnen levens redden, word eens wakker!!!!!

Reactie: (Anoniem)
18-3-2012, 15:06
egt ongelofelijk zo dichtbij dat er zo iets kan gebeuren. Hoe durf ik nu nog veilig door kersenboogerd heen te komen? Vooral in de avond ga ik zo niet met een gerust hart op straat

Reactie: (Patrick)
18-3-2012, 14:10
Vreemd dat er over een incident gesproken wordt. Dit lijkt mij gewoon een misdrijf.

Reactie: (Gemeente hoorn)
18-3-2012, 13:57
De emoties zijn begrijpelijk. Wat er is gebeurd is verschrikkelijk. Maar wij willen wel vragen om te waken voor conclusies die niet op feiten berust zijn. Of er drank in het spel was, of er een relatie is met de kermis, dat is nog niet duidelijk. Eerst de feiten, dan de conclusies. Het onderzoek zal meer duidelijkheid geven.

Reactie: (Pendag)
18-3-2012, 13:53
Ik weet dat de kermis in de KB een tijdje gestopt was ivm incidenten tussen jongeren uit Zwaag en de Grote waal, er komen heel veel jongeren op deze kermis af vooral in de avond, en dat zorgt al heel lang voor opstootjes, onrust. Misschien maar weer een tijdje stoppen met de kermis, hoe sneu dat ook zal zijn, of misschien in de avond een wijk agent laten rond lopen, zien we die hier ook eens!!

Reactie: (Bart)
18-3-2012, 13:38
Drank en de kermis. daar word je niet slimmer van! Gecondoleerd!