Mobiel parkeren via SMSParking uitgesteld

16-4-2012

HOORN – Het bedrijf SMSParking zal pas op 1 mei starten met het aanbieden van mobiel parkeren in Hoorn. De andere drie bedrijven die mobiel parkeren aanbieden zullen wel vanaf 16 april starten met de service.

Het uitstellen van de dienst komt door een vertraging die het bedrijf heeft opgelopen in het opzetten van de communicatie met de handhaving van de gemeente Hoorn. Hierdoor kunnen controleurs op dit moment nog niet controleren of een parkeeractie gestart is via SMSParking. Het bedrijf heeft besloten de service nog niet te activeren om misverstanden met bijvoorbeeld boetes te voorkomen.

Mobiel parkeren
Mobiel parkeren is een nieuwe vorm van betalen voor parkeren. De gemeente Hoorn wil met deze extra service het betalen voor parkeren klantvriendelijker maken. Je belt of sms’t naar één van de bedrijven die deze dienst in Hoorn aanbieden en betaalt de werkelijke parkeertijd achteraf via automatische incasso.

Aanbieders
De volgende bedrijven leveren GSM-parkeren in Hoorn:
• Park-Line: www.park-line.nl
• Parkmobile: www.parkmobile.nl
• SMS-parking www.smsparking.nl
• Yellowbrick: www.yellowbrick.nl

Zie ook ons eerdere artikel over Mobiel parkeren (http://www.hoorngids.nl/nw-7951-7-3392597/nieuws/gsm-parkeren_in_hoorn.html?page=1)

Reacties
Reactie: (Frnk)
16-4-2012, 20:16
Redactie, wat een negatieve kop. Waarom niet "Mobiel parkeren vandaag gestart". Eerst de mogelijkheden noemen en dan de onmogelijkheden (SMSparking). Mobiel parkeren is een prima uitvinding, werkt perfect.