KONINGINNEDAG: Live muziek op de Roode Steen

28-4-2012

HOORN - De Roode Steen te Hoorn staat gedurende Koninginnedag 2012 geheel in het teken van gezelligheid en muziek. Op het grote podium zullen een aantal spectaculaire acts optreden. Wees er vroeg bij, want om 10.00 uur beginnen de festiviteiten al.

De Booming Piano’s zullen de aftrap verzorgen. Wie de Booming Piano’s kent weet dat dit een waar muziekspektakel is waarbij de muzikaliteit van de muzikanten, die de laatste maanden druk bezig zijn geweest om een geheel nieuwe show in elkaar te zetten, geheel tot zijn recht komt, swingen dus!

Helemaal Hollands
Vervolgens zal Helemaal Hollands de voetjes van de vloer weten te krijgen met hun wervelend optreden! Op de bühne presenteren ze stampende medleys met de hits van vroeger en nu, afgewisseld met hun eigen repertoire zoals De Ober, De arme muzikant en Een ster vernoemd naar jou. Na 2 albums en tal van singles zijn de mannen niet meer weg te denken uit het Nederlandstalig circuit.

Lucien Foort
Daarna is het de beurt aan Lucien Foort! Een artiest die al jaren meedraait in de top. Om zichzelf uit te dagen en te vernieuwen is hij naar Zweden geweest om zich verder te bekwamen in het Dj- en producervak. Hij heeft net een compilatiealbum afgemixt en zal de Roode Steen doen veranderen in een grote swingende en feestende massa!

DJ Bert
Dj Bert zal die dag tussen de diverse acts de stemming erin houden met zijn eigenwijze platenkeuze! Dj Bert is de resident DJ van Jantjes Verjaardag en weet dus hoe het feest gevierd wordt!

Uiteraard zijn alle cafés op de Roode Steen gedurende de nacht voorafgaande aan Koninginnedag tot laat geopend (wees wel voor 1 uur binnen!). Er zijn diverse acts, dj’s etc. zodat je de hele nacht alvast los kan gaan om de volgende dag lekker Koninginnedag te vieren!