Ridderschilden overspoelen Hoorn

2-11-2012

HOORN - Ridderschilden hebben vrijdagochtend Hoorn overvallen. Deze schilden waren onderdeel van de ludieke openingsactie is van de pop-up store, genaamd SpeelGoedOutlet Hoorn.
 
De binnenstad van Hoorn was vrijdagochtend overvallen door prachtige geel/blauwe ridderschilden met stoere leeuw-emblemen. Overal hingen deze schilden aan de lantaarnpalen.  Op het bijgaande kaartje stond: Neem mij mee! Een ludieke openingsactie van ‘pop-up-store’: SpeelgoedOutlet Hoorn, die voor het eerst open ging.
 
De ruim 200 gelukkige vinders van de door Hoorn verspreidde schilden mochten het schild houden en weggeven aan een klein vriendje of vriendinnetje. Met de plaatsing van een foto van de vinder met het schild op de facebook account van SpeelgoedOutlet Hoorn was een mooie prijs te winnen.
 
De ‘pop-up-store’ is tijdelijk gevestigd aan het Grote Oost27 in Hoorn. Er wordt voornamelijk kwalitatief sterk, houten speelgoed verkocht, zoals puzzels, spellen, winkeltjes, loopfietsjes, werkbanken, treinen, poppenhuizen en klein educatief speelgoed.
uur.
 
SpeelgoedOutlet Hoorn, Grote Oost 27, Hoorn

Reacties
Reactie: (karlijn meulman)
18-3-2015, 14:07
goed

Reactie: (MM)
2-11-2012, 13:45
Hoppa,Kassa voor de gemeente Hoorn zo'n reclamestunt. Johan van der Tuin, moet je niet uit je stoel komen??!!!!

Reactie: (Hanneke)
2-11-2012, 13:39
Inderdaad, die kleine van mij zag een schild verstopt liggen! Dus zo profiteert hij ook van deze leuke actie, bedankt SpeelgoedOutlet Hoorn.

Reactie: (Kim)
2-11-2012, 13:20
Superleuke actie! Ga zo met de kinderen op pad op zoek naar nog een schild, er schijnen er nog wel tientallen te hangen... Wie weet en anders ga ik wel even naar de winkel op de Grote Oost ;)