Derek Ogilvie nu ook in Schouwburg het Park

19-11-2012

HOORN - Na het succes van vorig jaar is het Schotse medium Derek Ogilvie terug in het Nederlandse theater met ‘The Unexpected Tour’. Op 22 december staat hij in Schouwburg het Park met shows om 14:00 en om 20:00 uur.

Derek heeft maar één doel: zo veel mogelijk hulp en troost bieden.
Derek Ogilvie heeft door de jaren heen op veel mensen diepe indruk weten te maken met zijn televisieprogramma’s en theatershows. Tijdens zijn readings zoekt hij contact met overleden dierbaren van de aanwezigen in de zaal. Wat Derek Ogilvie bijzonder maakt is dat de informatie die hij doorkrijgt ongekend gedetailleerd, concreet en no-nonsense is. Met de nodige zelfspot en humor weet Derek op zijn bekende confronterende manier mensen te ontroeren.

Deze show vol verbazing, emotie, maar ook humor en vermaak is nu ook in Schouwburg het Park te zien. Een onvergetelijke belevenis!
De theatertour doet verschillende plaatsen in Nederland aan. Van Den Bosch gaat Derek verder naar Amersfoort, Hoorn, Leeuwarden, Almelo en tenslotte Bergen op Zoom.

Uitzending RTL 4
‘Derek Ogilvie: Unexpected’ is elke donderdag te zien van 21.30 uur tot 22.30 uur bij RTL 4.

Informatie en kaarten
Deze voorstelling is in Schouwburg het Park te zien op 22 december 2012 om 14:00 en om 20:00 uur in de Hamletzaal. De toegangsprijs is € 38,00,- (incl. pauzedrankje), kaarten voor deze voorstelling zijn te reserveren via www.rtltickets.nl of door te bellen met 0900-33 11 33 2 (45 ct p/m). Let op! Kaartverkoop gaat niet via Schouwburg het Park.

Reacties
Reactie: (dave)
29-11-2012, 11:44
Toch heb ik van een kennis gehoord dat Derek dingen wist te vertellen aan haar wat allemaal klopte en zij had het nog nooit aan iemand verteld. En dat waren geen dingen zoals bijv. aan welke kant van de woonkamer haar bank staat. Hoe kon hij dit weten? He uses a commbination of hot and cold reading, like all ''mediums''

Reactie: (dan cohn)
21-11-2012, 10:26
dat krijgt hij door van demonen.pas op word niet misleid!

Reactie: (Juliette Schouten)
21-11-2012, 10:04
Toch heb ik van een kennis gehoord dat Derek dingen wist te vertellen aan haar wat allemaal klopte en zij had het nog nooit aan iemand verteld. En dat waren geen dingen zoals bijv. aan welke kant van de woonkamer haar bank staat. Hoe kon hij dit weten?

Reactie: (dan cohn)
21-11-2012, 09:53
hele enge man.doormiddel van spiritisme mensen alles laten doen.en hun geld uit hun zakken kloppen.mensen die erheen gaan.moesten beter weten!ze lopen recht in de val van satan.

Reactie: (Ko Boos)
20-11-2012, 10:58
De echte illusionisten zitten op reclamebureaus, @Edo.

Reactie: (Edo van Eekeres)
20-11-2012, 10:52
@Ko Boos, als ik de reclame moet geloven is Rasti Rostelli nu weer gewoon Ronald van den Berg en houdt zich bezig met beleggen. Handig te weten om de hoogte van je rekening te bepalen, want het is duidelijk dat je nog geld van hem krijgt.

Reactie: (Ko Boos)
20-11-2012, 10:27
De 57-jarige Arubaan Ronald van den Berg, artiestennaam Rasti Rostelli, mocht ik eens na drie van zijn voorstellingen te hebben bijgewoond een diepte-interview afnemen. Hij placht vrijwilligers uit zijn publiek op het podium te hypnotiseren, om hen vervolgens te doen geloven dat een hen aangereikte citroen een perzik was. Iedereen hapte gretig in de ‘perzik’, Rasti vingerknipte hen bij de wereld, en o, o, o: wat hebben we gelachen. Ik sprak, en zei tegen hem: ‘Je hebt altoos minimaal 500 man in de zaal. Tegen dat volk zeg je, nadat je de vrijwilligers ‘weg hebt gemaakt’, dat je ze gaat wijsmaken dat die citroen een perzik is. Je injecteert daarmee een verwachtingspatroon in het collectief van de zaal. Datzelfde collectief concentreert zich vervolgens op die lummels op het podium, en straalt als één brein uit: ‘Perzik… perzik… perzik…’ Zou het niet kunnen zijn dat niet jij, maar dat collectieve zaalbrein die podiumgasten hypnotiseert?’ Rostelli keek me glazig aan, en antwoordde: ‘Tja…’ Als afronding bezocht ik een vierde voorstelling. Hij had zijn intro-babbel tot de zaal iets aangepast: ‘Het is vreemd gesteld, dames en heren. U hebt allemaal vijfentwintig gulden betaald om hier te kunnen zitten, maar in feite bent u het zèlf die straks voor spektakel gaat zorgen. U straalt met z’n allen een krachtig commando uit naar mensen op dit podium, en ziedaar: ze doen wat u verwacht! Ik dank u allen zeer voor uw geld en uw medewerking.’ De schavuit.

Reactie: (Edo van Eekeres)
20-11-2012, 09:32
Bij dit soort voorstellingen zou toch meer de nadruk erop moeten worden gelegd dat Derek Ogilvie net als Char e.a. geen contact hebben met het hiernamaals maar dat alles is gebaseerd op hun psychologische vaardigheden en trucs. Dus dat het op show en entertainment is. Het is kwalijk om mensen te laten denken dat hij echt contact heeft met een andere wereld. Als je ziet hoe sommigen daar in opgaan is dat medelijwekkend. Voorstelling prima, maar doe niet net alsof het echt is.

Reactie: (Robert Vinkenborg)
19-11-2012, 21:25
Net als de trucs van Hans Klok: het is allemaal echt! (Perschef Groot Kerstcircus Den Haag sinds 2004)