Theater en diner in de Noorderkerk

2-12-2012

HOORN - Op vrijdag 21 december 2012 gaat de gloednieuwe voorstelling Barsten of breken van theatergroep Pape du Cirque in première in de Noorderkerk te Hoorn!

Met Barsten of breken biedt theatergroep Pape du Cirque een satirische kijk op een samenleving waarin individualiteit het hoogste goed lijkt te zijn geworden, en we vooral niets moeten hebben van de ander. De vraag is echter: kunnen we wel zonder die ander?

Sfeervol Theatermenu in de kerk
Als tegenpool voor al die individualiteit en het verlangen om te ontkomen aan anderen is een gezamenlijke maaltijd het middel bij uitstek. Met deze gedachte, heeft Ellie Jongsma van Ellie’s Eten, speciaal voor deze avonden een hartverwarmend theatermenu samengesteld. Het driegangen menu wordt op alle speeldagen behalve de zaterdag aangeboden en geserveerd in de Noorderkerk voorafgaand aan de voorstelling.

Het menu ziet er als volgt uit

Amuse

*

Linzen pompoensoep met rozemarijn worstje

*

Lamsschouder met Spaanse peper gestoofd in witte wijn, puree, fijne kool en salade of

Vegetarisch: Paddenstoelenrisotto met seitan en croûte en salade

*

Dessert: Chocolade sinaasappel variatie

De Voorstelling

We bevinden ons in de nabije toekomst. We zien vijf personen in een afgesloten ruimte: opgesloten door de overheid omdat zij zich niet aan de regels konden houden. Om te ontkomen aan een gevreesde gevangenisstraf hebben zij allemaal de kans gekregen zich te bewijzen tegenover de overheid als ‘het ultieme individu’. Wat volgt is een rollercoaster vol leugens, onmogelijke liefde en een voortdurend conflict: hoe bewijs je jezelf, als je niet kan ontkomen aan de aanwezigheid van de anderen? Barsten of breken is een spannende, humoristische satire over de macht van de groep en de wil van ieder individu om die macht hoe dan ook in handen te krijgen.

Concept & tekst: Vera Hoogstad, regie: Vera Hoogstad, Nadeche Studer, spel: Soufiane Abarkani, Jarrett da Cunha, Gabriel Molinari, Brit Rietveld-Harnisch, Dunya Roos.

Bar open

Zowel voor als na de voorstelling is er gelegenheid om een drankje te drinken.

Prijzen

kaarten voorstelling: € 12,50 pp

menu : € 20,00 pp exclusief drank/koffie

Aanvangstijden

Diner: woensdag en vrijdag om 19.00 uur, donderdag om 19.30 uur.

Voorstelling: woensdag(try out) om 20.30, donderdag(try out) om 21.15 uur, vrijdag om 20.30 uur, zaterdag om 15.00 uur en 20.30 uur.
Adres Noorderkerk: Kleine Noord 30, 1621 JG Hoorn

Reserveren theatermenu vóór 15 december en/of entreekaarten:
naomi@papeducirque.nl of ellie.noorderkerk@gmail.com 06126 56 184
o.v.v naam, telefoonnummer, aantal kaarten, gewenste dag en voorstelling en aantal menu’s.
Betaling contant aan de kerk. Er zijn geen pinfaciliteiten.
Kijk ook op www.papeducirque.nl of www.noorderkerkhoorn.com

Reacties
Reactie: (J.W.Elzinga)
10-12-2012, 13:46
Gweachte mevrouw/mijnheer. Wij willen graag met twee personen deelnemen aan het diner en de theatervoorstelling op vrijdag 21 december.Gaare uw bevestiging. Met vriendelijke groet: J.W.Elzinga, tel. 0228 513325