Bestuur Park: ”Roel Vente ideale directeur”

2-12-2012

HOORN - Het bestuur van schouwburg Het Park meent dat de nieuwe directeur Roel Vente de ideale directeur is om de ambities van het Park waar te maken. Zoals HoornGids eerder meldde start de nieuwe schouwburgdirecteur in januari.

”Roel Vente, voormalig Algemeen Directeur Nederland van Stage Entertainment Nederland B.V en samen met Albert Verlinde voormalig mede eigenaar van V&V Entertainment B.V, gaat zich vanaf het nieuwe jaar focussen op de vervulling van de ambitie van het Park om de culturele middenstip van West Friesland te worden.” Aldus een verklaring van het Park.

Roel Vente kent het Park goed, vanwege zijn rol als producent van uiteenlopende voorstellingen. Hij heeft het Park dan ook altijd ervaren als een van de theaters die qua uitstraling, bereik in de regio en bezetting vanuit producentenkant een prettige partner is. ‘Ik hoop dit nu vanaf de kant van het theater opnieuw te mogen bereiken. Daarmee niet uit het oog verliezende dat de tijden veranderd zijn en de andere aanpak die nodig is om te zorgen dat het Park zowel commercieel, cultureel maar zeker ook financieel een gezonde toekomst heeft,’ aldus onze nieuwe directeur.Het bestuur van het Park ziet in de ervaren cultureel ondernemer Roel Vente de ideale directeur om de ambities van het Park waar te maken.



Reacties
Reactie: (loes van der veldt)
26-12-2012, 21:51
Hoi Roel, Ik las net dit berichtje,leuk dat je daar aan de slag gaat. In nieuwe uitdaging in het nieuwe jaar .Sukses. groeten Loes