Intermaris knapt kantine Truydemanhof op

27-2-2013 INGEZONDEN MEDEDELING

HOORN - De afdeling Vastgoedontwikkeling van Intermaris knapte de kantine van Steunpunt Zorg voor Welzijn in Hoorn op. De kantine, gevestigd in het Truydemanhof, wordt zowel gebruikt voor de pauzes van de werknemers als voor de rouwverwerkinggroepen. Intermaris heeft de kantine een warme, huiselijke sfeer gegeven.

Kluslijst
Tijdens de Maatschappelijke Beursvloer in 2011 zocht Steunpunt Zorg voor Welzijn een partij die hun kantine kon opknappen. De afdeling Vastgoedontwikkeling pakte de klus op. Dinsdag 19 februari gingen de medewerkers met de kluslijst aan de slag; voegen witten, wanden sausen, bankje timmeren, tafel, plinten en radiator schilderen, lampen verplaatsen en een canvas ophangen. Aan het eind van de dag was de kantine gereed voor gebruik. Als tegenprestatie geeft Steunpunt Zorg voor Welzijn een cursus ‘Hoe presenteer ik mijzelf’ aan de medewerkers van de afdeling Vastgoedontwikkeling.

Maatschappelijke Beursvloer
Tijdens de Maatschappelijke Beursvloer, een lokaal evenement, bieden bedrijven vanuit maatschappelijke betrokkenheid hun diensten kosteloos aan aan non profit organisaties. Die hebben vaak behoefte aan expertise, menskracht en middelen vanuit het bedrijfsleven. Wat de een over heeft of graag wil bieden, is voor de nader zeer welkom. Door te handelen met gesloten beurzen ontstaat er een maatschappelijke beursvloer. En, als het goed is, op termijn ook partnerschap.