In de rij voor Borm: alles mag gratis weg

10-3-2013

ZWAAG - Zondag 10 Maart vanaf 13.00 uur is iedereen van harte welkom bij het bedrijfspand van Borm Festiviteiten. Duizenden leuke decorstukken, decoratiebeelden, spelmateriaal, theaterkostuums, gereedschap, skelters, fietsen, geschilderde decordoeken, meubilair en heel veel andere leuke dingen mogen gratis worden meegenomen. Wie het eerst komt, wie het eerst het pand in mag (10 tegelijk) iedereen steeds 5 minuten. Vannacht sloten de eerste geïnteresseerden aan in de rij. Momenteel staan er tientallen wachtenden voor het pand. De politie is aanwezig om een oogje in het zeil te houden.

Op de website van Borm is te lezen:

Al het nieuws rondom ons faillisement te volgen op twitter; www.twitter.com/BormFestiviteit

Alvorens u verder leest. Het gaat door Zondag. Inmiddels ben ik op subtiele wijze bedreigt door de bank aangaande gevangenisstraf etc. Als ik moet brommen moeten zij het ook. Gelijke monniken, gelijke kappen.

Zoals ongetwijfeld velen weten is Borm Festiviteiten vertegenwoordigt door eigenaar Alfons Borm financieel gesloopt en uitgerookt door de ABN AMRO bank zonder dat dit nodig was.

Met deze actie hoopt Borm iets terug te kunnen geven aan de bevolking die hebben meegedragen aan het overeind houden van deze bank maar allen bot vangen als zijzelf in moeilijkheden zitten.

Voel jezelf geen aasgier en kom naar Zwaag, Faktorij 18.
Dit is GEEN GRAP en er zijn geen actievoorwaarden.