TintelTuin maakt doorstart met Blokkendoos

15-4-2013

HOORN - Nadat de rechtbank Noord-Holland vorige week het faillissement van De Blokkendoos uitsprak, is overlegd over de toekomst van het kindercentrum in de wijk Kersenboogerd. Maandag 15 april worden ouders verder geïnformeerd tijdens een ouderavond. Dinsdag 16 april is de eerste dag onder de nieuwe leiding van TintelTuin.

De Blokkendoos blijft open op dezelfde tijden en onder dezelfde voorwaarden. TintelTuin zorgt ervoor dat er op alle groepen een bekende medewerker voor de kinderen werkzaam blijft. Naast de huidige medewerkers komen er ook medewerkers van TintelTuin op de groepen werken. Zij brengen de pedagogische kwaliteit van TintelTuin mee en integreren dit in de werkwijze op De
Blokkendoos.

Inschrijven van kinderen, zowel voor hele dagopvang (kinderen van 0-4 jaar) als voor de buitenschoolse opvang (van 4-12 jaar) is vanaf nu mogelijk via het inschrijfformulier op de website van TintelTuin: tinteltuin.nl. Ouders kunnen hier meer informatie over TintelTuin en het pedagogisch beleid van TintelTuin bekijken.

Direct na het uitspreken van de voorlopige surseance van betaling heeft er overleg plaatsgevonden tussen de curator en Kinderopvangorganisatie TintelTuin over een mogelijke doorstart. TintelTuin, met ruim 70 locaties in de regio’s Amsterdam, Zaanstreek en Waterland, liet de ouders niet in onzekerheid en heeft hen op donderdag 11 april jl. geïnformeerd dat zij met de curator overeenstemming heeft weten te bereiken over een doorstart van kindercentrum De Blokkendoos. Dat betekent dat de kinderen gewoon gebruik kunnen blijven maken van opvang op De Blokkendoos.