Theatertours van Ben Saunders en Tim Knol starten in Hoorn

19-4-2013 Vooruitblikken op het nieuwe theaterseizoen

HOORN - Schouwburg het Park heeft ook komend seizoen weer veel te bieden. Ook talent uit de eigen stad! Zo heeft het Park premières van de theatertours van onze eigen Ben Saunders en Tim Knol.

Het nieuwe theaterseizoen komt steeds dichterbij. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een verrassend nieuw programma en natuurlijk een nieuwe theaterbrochure voor het seizoen 2013-2014.

Wat kunt u komend seizoen verwachten? Op de eerste plaats een heel gevarieerd aanbod prachtige voorstellingen. Bijvoorbeeld de premières van de theatertours van onze eigen Ben Saunders en Tim Knol, maar ook topcabaret van onder anderen Youp van ’t Hek en Veldhuis en Kemper. U kunt zich met het hele gezin verheugen op de veelgeprezen voorstelling Lang en Gelukkig van het Ro Theater. Of wat dacht u van de nieuwe, groots opgezette Van den Ende productie Love Story? Van Het Zwanenmeer tot Racoon en van de wereldberoemde opera Aïda tot Pieter Derks, er valt vanaf september weer heel veel te beleven in het Park!

In de week van 14 mei ontvangt u de nieuwe theaterbrochure, en vindt u het nieuwe programma ook op www.hetpark.nl. Vanaf dat moment kunt u uw persoonlijk theaterabonnement samenstellen.

Reacties
Reactie: (dan cohn)
23-4-2013, 15:33
wat een boeve tronie