Hoorns bedrijf neemt plaatsing reclameborden over

31-5-2013 Wegreclame Hoorn via PromoBase

HOORN / ZWAAG – HoornGids meldde deze week het faillissement van Azero in Purmerend, de firma die de reclameborden rond de lantaarnpalen in Hoorn plaatste. Op het stadhuis is men snel in aktie gekomen en tot overeenstemming met PromoBase in Zwaag gekomen.

Adverteerders in de A0-reclameborden langs de Hoornse wegen kunnen nu per direct terecht bij het bedrijf PromoBase. De gemeente Hoorn besloot de exploitatie van de reclameborden tijdelijk tot 1 januari 2014 bij het reclamebedrijf PromoBase Media & Advertising neer te leggen, nadat de bestaande exploitant Azero Outdoor failliet ging. In de tussenliggende periode gaat de gemeente Hoorn de wegreclame in Hoorn opnieuw aanbesteden.

Promobase heeft inmiddels met de gemeenten Diemen en Den Helder ook afspraken gemaakt voor het plaatsen van de grote reclameborden en men verwacht met nog meer gemeenten in zee te gaan.

Adverteerders kunnen zich voor de borden in Hoorn tot 1 januari 2014 melden bij: PromoBase Media & Advertising, 088-572 77 70, info@promobase.nl