Nieuwe ANWB winkel feestelijk geopend in Hoorn

8-10-2013

HOORN - De nieuwe ANWB vestiging in Hoorn is dinsdagmiddag feestelijk geopend in Hoorn. In deze nieuwe winkel is het assortiment meer gericht op de seizoenen en is er iedere twee weken een nieuw themaplein. Bezoekers kunt er ook terecht voor informatie over ANWB verzekeringen via een ‘swipebaar’ digitaal schap. Voor specifieke informatie van een verzekeringsadviseur kunnen bezoekers zich wenden tot de welbekende praatpaal in de winkel.

Feestelijke opening
Op dinsdag 8 oktober zijn de deuren van de nieuwe ANWB-winkel in Hoorn feestelijk geopend. Er zijn diverse acties omtrent de opening in de winkel, deze acties duren tot zaterdag 12 oktober a.s. Elke dag ontvangen de eerste 100 ANWB-leden op vertoon van een geldige ANWB-lidmaatschapskaart een gratis stormparaplu (kleur op basis van beschikbaarheid).

De VVV was jarenlang gevestigd op de Veemarkt, samen met de VVV. Deze samenwerking is landelijk beeindigd tussen VVV en ANWB. In Hoorn  heeft de ANWB besloten alleen verder te gaan in een aparte winkel, los van de VVV. Dat is nu een feit.

Reacties
Reactie: (S.N.BUSÉ)
29-4-2015, 10:26
Mee eens. Jammer.SNBT

Reactie: (Joop)
9-10-2013, 09:45
Kennelijk is de jaarlijkse contributie te hoog dat dit kan

Reactie: (hans schipper)
9-10-2013, 07:56
Onbegrijpelijk dat er aan de samenwerking VVV ANWB in een winkel een einde is gekomen.