Vrijwilligers gezocht voor Repair Café Hoorn

7-1-2014

HOORN - Repair Café Hoorn zoekt vrijwilligers die anderen willen helpen klein huishoudelijk apparatuur te repareren of te verbeteren. De gratis toegankelijke Cafébijeenkomsten draaien om (samen) repareren, kennis overdracht en uiteindelijk een bijdrage aan een beter milieu.

Als reparatiedeskundige van het Repair Café Hoorn maakt u het mensen met minder kluskennis en/of minder geld mogelijk langer plezier te hebben van hun blenders, kruimeldieven, broodroosters etc. Hierdoor draagt u tevens een steentje bij aan het milieu omdat u helpt de hoeveelheid grondstoffen en energie die nodig is om nieuwe producten te maken, te beperken.

Aanmelden
Heeft u twee rechter handen en lijkt het u leuk deze voor anderen uit de mouwen te steken? Meld u zich dan aan voor Repair Café Hoorn bij Melchus van Walstijn via repaircafehoorn@gmail.com. Vooralsnog is het idee eens per twee weken gedurende één dagdeel Repair Cafébijeenkomsten te houden. De definitieve frequentie als locatie wordt nader bepaald. Meer informatie over het concept Repair Café kunt u vinden op www.repaircafe.nl.

Over Transition Town Hoorn
Repair Café Hoorn is opgezet door Transition Town Hoorn: een lokaal burgerinitiatief dat als doel heeft gemeente Hoorn zo veerkrachtig, zelfvoorzienend, duurzaam en sociaal mogelijk te maken. Belangrijke drijfveren daarbij zijn de klimaatverandering, het opraken van olie en de economische crises. Transition Town Hoorn heeft momenteel 85 leden en is één van de 35 Transition Town-initiatieven in Nederland.

Voor meer informatie zie Facebook: https://www.facebook.com/groups/TransisionTownHoorn/

Reacties
Reactie: (Andreas)
9-5-2014, 11:42
Graag zou ik meer info ontvangen over het aanmelde als vrijwilliger bij uw. Reparatie cafe Met vriendelijke groet Bart Andreas

Reactie: (Rien Brasser)
15-1-2014, 11:35
geachte heer/mevr. ik ben met pensioen ,maar het lijkt mij wel leuk om te helpen bij het herstellen van allerlei apparateur. ik kom uit de metaalrichting. eventueel mijn cv mailen is mogelijk. met vriendelijke groet jmm Brasser Florastraat 14A 1695 bk Blokker