HOP gaat met lange lijst verkiezingen in

24-1-2014 Robert Vinkenborg lijsttrekker

HOORN – Maar liefst 24 verkiesbare personen staan op de lijst van partij HOP. Donderdagavond werden de definitieve lijst en het programma vastgesteld. Zoals verwacht werd initiatiefnemer Robert Vinkenborg gekozen tot lijsttrekker.

In september 2013 was de nieuwe politieke partij HOP opgericht. En deze week werden de uiteindelijke standpunten van de partij en de kandidatenlijst vastgesteld. Het programma is vastgesteld, maar moet nog worden opgemaakt. Acteur Hans Otjes is lijstduwer.

1. Robert Vinkenborg
2. Dirk van der Duin
3. Maarten Admiraal.
4. Anna-Marie Lub
5. Wally Ooms
6. Gerda Meertens
7. Klaas werkhoven
8. Loïs Koemeester
9. Sonja Jong
10. Jan van der Gracht
11. Jacques Wester
12. Marijke Braakman
13. Jolanda van der Gracht-Delcour
14. Freddy Dalenberg
15. Nicolle de Pierre
16. Ria Nannings
17. Wilma Hoen-Bakker
18. Sylvia Veld
19. Winfred Wester
20. Sandra Ooms
21. Hans Otjes
22. Gerben Langenberg
23. Michel Goëbel
24. José van der Maat

Reacties
Reactie: (Jan van Leek)
26-1-2014, 10:55
Maar de verkiezingen staan voor de deur @wally. Tijd dringt. En voor de verandering ben ik het volkomen met Juliette Schouten eens.

Reactie: (ria.nannings)
25-1-2014, 22:44
tja jan loos Waarom ik bij het h.o.p ben gegaan.Omdat ik 5 dagen per week werkte en eigenlijk nooit bemoeide met de politiek.Ik las het in de krant.Maar nu heb ik meer tijd om mensen te helpen.Blijf wel op de achtergrond. en h.o.p is de partij voor de gewone mensen in hoorn.

Reactie: (Juliette Schouten)
25-1-2014, 11:07
Jammer dat er in deze nieuwe partij een paar zeer rotte appels zitten. Maar ik wens de overige leden van deze partij veel succes toe, met name Ria en Jan, want die ken ik goed.

Reactie: (Wally Ooms)
24-1-2014, 22:40
Jan Leek, gelukkig gaat het er niet om wie de meest gelikte webste heeft, maar om datgene wat je voor de stad wilt betekenen. Onze motieven zijn puur. Als je een beetje je best doet kun je de statements van de verschillende kandidaat-raadsleden teruglezen op de site. Daarnaast heeft een beginnende partij niet de financiele mogelijkheden die reeds gevestigde partijen hebben. Maar geen zorgen: aan de webste wordt gewerkt. En we gaan volop door om het partijprogramma zo effectief mogelijk in de campagne onder de aandacht te brengen van de inwoners van Blokker, Hoorn en Zwaag. Je zult van ons horen.

Reactie: (Robert Vinkenborg)
24-1-2014, 19:15
@Gerry Wally wil z'n mooie leventje in Frankrijk nu graag opgeven voor de stad. Helaas kunnen we bij Adrie geen biertje meer halen, maar zijn Marijke staat ook op de lijst.

Reactie: (jan Loos)
24-1-2014, 19:05
Ik had al eerder gezien dat je de reacties niet goed leest, mijn vraag gold dus voor alle 23 leden! vr gr Jan

Reactie: (Gerry Blokdijk)
24-1-2014, 18:04
Ik mis alleen Ko Boos nog in dit rijtje. De Horinezen zijn rijk vertegenwoordigd op de lijst. Doet me denken aan de tijd dat Oerlemans in de gemeenteraad zat. Ik vraag me alleen af wat Wally Ooms straks gaat doen. Hij is toch woonachtig in Frankrijk. Ook leuk dat de broertjes Wester, van de Koepoortsweg, en Ria Nannings op de lijst staan. Ik wens het HOP veel succes bij de verkiezingen. En na de vergadering een biertje halen bij Adrie.

Reactie: (Jan van Leek)
24-1-2014, 17:33
Alle respect voor dit initiatief maar reeds over een maand(!) zijn de verkiezingen en de HOP site is niet af en zelfs van de kandidaten is geen CV in te zien. Wat is de achtergrond van de kandidaten? Ik zie wel prominent wat foto's van een locaal bekende beroepszonner, klaploper en metaaldetectorfan maar of dat het type personen zijn om de stad een niveau hoger te krijgen? Ook kan ik iets lezen over een nieuwjaarsduik. Nogmaals, respect voor een dergelijk initiatief maar dit maakt om mij niet de meest professionele indruk...

Reactie: (Robert Vinkenborg)
24-1-2014, 14:48
@Jan Loos: het belang van de inwoners van de stad en de dorpen staat voor onze kandidaten voorop. Als je weet wat mensen voor de politiek moeten opgeven dan is van eigen belang echt geen sprake. Maar vraag het de kandidaten zelf. Wat we delen is dat we nieuwe frisse wind in het stadhuis willen laten waaien. In ons programma, dat volgende week verschijnt, verbinden we een sociaal hart aan ondernemerslust.

Reactie: (Rob van Houten)
24-1-2014, 14:45
Is er budget voor filmpje? Die wil ik wel maken! P

Reactie: (Wally Ooms)
24-1-2014, 13:45
De verschillende beweegredenen zijn te lezen op de website www.hop-hoorn.nl.

Reactie: (jan loos)
24-1-2014, 13:26
Hierbij zou ik willen weten van deze mensen die zich kandidaat stellen voor de gemeenteraad, waarom zij zich kandidaat stellen en waarom bij HOP. Is dat om het fractiebelang of Individueel belang?