18-19-21 april DemoDagen bij Karsten Travelstore

3-4-2014

HOORN - De zomertijd is begonnen, tijd om weer te genieten van het buitenleven! De nieuwe collectie tenten, kampeer- en reisaccessoires, wandelschoenen en outdoorkleding is binnen… Karsten Travelstore is klaar voor een nieuw seizoen!

Het voorjaar is hét moment om aan de slag te gaan met het aanschaffen van nieuwe kampeerspullen of het compleet maken van je bestaande uitrusting. Welke kampeerspullen heb je nodig en welke zijn geschikt voor jouw kampeersituatie? Tijdens de DemoDagen bij Karsten Travelstore ontdek je het zelf!

Hoe zet je een tent op? Hoe pak je een rugtas in en hoe zet je koffie op de camping? Welke slaapzak is het warmst en welke zaklamp geeft het meeste licht? De belangrijkste thema’s van het kamperen passeren de revue in de vorm van diverse demonstraties. Karsten Travelstore geeft tips en advies, tovert de winkel om tot camping, maakt het donker of steenkoud, zodat je die zaklamp of slaapzak zelf ‘in het echt’ kunt uitproberen. Zien, doen en beleven is het motto tijdens de DemoDagen!

Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt zeker voor kamperen. Bereid je nu goed voor, dan kun je straks met een gerust hart op vakantie. Kom ook in kampeerstemming tijdens de DemoDagen bij Karsten Travelstore!

Jubileumtent
Nog een reden voor een bezoek aan Zwaag: dit jaar bestaat Karsten Travelstore veertig jaar en om dat te vieren is de oppompbare Karsten Tent type 300 tijdelijk in een speciale kleurencombinatie verkrijgbaar: staalgrijs met donkerblauw. Deze jubileumtent is in beperkte oplage verkrijgbaar en staat nu voor een aantrekkelijke prijs in de showroom!

18-19-21 april (Tweede Paasdag open) - De Factorij 9 in Zwaag.