Open-deuren-dag Ideefabriek

8-4-2014

HOORN - Zondag 13 april is er een open-deuren-dag in Ideefabriek Hoorn. Gevestigd in het voormalig Philips gebouw aan de Holenweg 4, wordt het gebouw nu ‘bewoond’ door creatieve ondernemers in de ruimste zin van het woord.

Inwoners van Hoorn en omstreken kunnen kennismaken met een diversiteit aan bedrijven die er huisvesten van o.a. fotografie tot creatieve workshops. Van 13.00 tot 17.00 uur zetten meer dan veertig ondernemers de deuren open voor het publiek.
De entree is gratis en bij de ingang worden 150 goodiebags uitgedeeld.

Er zijn deze middag diverse activiteiten, zoals o.a.: demonstraties, mini-workshops, een speurtocht langs de deelnemende bedrijven, film kijken om 14.30 uur en nog veel meer. De kinderen kunnen een spelletje tafeltennis en –voetbal spelen, zodat de volwassenen rustig rond kunnen kijken bij het aanbod van de ondernemers.

Voor de allerkleinsten is er de mogelijkheid om te schminken en is er een springkussen aanwezig voor 0-4 jaar. Sali djembé verzorgt de muzikale invulling en streelt het gehoor met de ritmische klanken van de djembé. Kom ook, de Ideefabriek heeft er zin in!


Reacties
Reactie: (Speelgoed Kikabo)
13-4-2014, 22:01
Het was een geweldige dag en ik wil iedereen die aanwezig was voor de fijne, positieve sfeer. De 150 Googiebags waren binnen een uur op! Succesvolle en inspirerende dag!