Euromaster Hoorn wint Beste Garage award

9-4-2014

HOORN - De onafhankelijke vergelijkingssite BesteGarage.nl heeft de Toppers award uitgereikt aan de best beoordeelde garages in Nederland. Euromaster aan de Protonweg 12 in Hoorn mag zich als een van de beste garages ‘Topper 2014’ noemen. In de lijst van beste garages van Nederland was er zeven keer een top 10-notering voor een Euromaster vestiging.

Kroon op het werk
Peter Groot, Service Center Manager Euromaster Hoorn: “Ik ben enorm trots op het winnen van de award. Ik zie dat als een kroon op het werk van ons team. Het geheim zit in het altijd 100% aandacht geven aan de klant. Wij lossen het probleem van de klant gewoon goed op. Ons hele team zet zich daar met plezier voor in. We sturen nooit iemand weg, hoe druk we het ook hebben. Bovendien luisteren we goed naar wat de klant wil en voorzien we hem van een goed advies. Immers, de auto is een kostbaar bezit en daar ben je natuurlijk zuinig op. Klanten merken dat en waarderen dat. De beoordelingen op BesteGarage.nl geven ons inspiratie. We doen er daadwerkelijk iets mee. De award is voor ons een aanmoediging om de ingeslagen weg te blijven volgen.”

Autobezitters willen betrouwbaar adres
Steven Kop, directeur BesteGarage.nl: “Wij reiken elk jaar de Toppers award uit aan autobedrijven die dat verdienen. Uit onderzoek blijkt dat 40% van de autobezitters wantrouwen ervaart bij het bezoek van een garage. BesteGarage.nl heeft zichzelf als doel gesteld autobezitters gemakkelijker de weg naar een betrouwbaar autobedrijf te sturen. Met de jaarlijkse awards willen we dit doel extra aandacht geven.”

Euromaster Hoorn is gevestigd aan de Protonweg 12, telefoon: 0229-211085. Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8.00 tot 17.30 uur. Zaterdag 8.30 tot 16.00 uur.