Bouwgroep BNO zoekt leden!

14-4-2014

Bouwgroep BNO Zwaag is een groep van gelijkgestemden die samen in Bangert & Oosterpolder, fase 4 in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap ca. 20 appartementen wil realiseren. De appartementen die wij aanbieden variëren tussen 39 en 150 vierkante meter woonoppervlakte. Prijzen zijn er vanaf 90.000 euro V.O.N.

Wij zoeken leden die samen met ons het plan verder wil uitwerken en samen onze droomwoning willen realiseren. De bouwgroep bestaat uit een samenwerking tussen u, uw buren, een architect, een aannemer en een procesbegeleider. Als deelnemer van de bouwgroep en toekomstig bewoner kunt u mede zelf bepalen hoe uw toekomstige appartement eruit gaat zien. Op alle vlakken van wonen heeft u maximale keuzevrijheid, zodat uw specifieke wensen werkelijkheid worden. Of u nu droomt van een studio, een appartement, een loft: alles is mogelijk binnen de kaders van dit ontwerp!

Wij bieden de groep een volledig programma:
1. Voor de groep organiseren wij workshops om de wensen van alle deelnemers zichtbaar te maken.
2. Aan de hand van deze wensen maken wij samen met de deelnemers een passend ontwerp. Naast collectieve ontwerpsessies zijn er ook individuele sessies met u als bewoner.
3. Geen risico’s! Onze achtervangpartij organiseert de financiering van de voorbereidingskosten en staat garant voor de onverkochte woningen op het moment dat bij start bouw nog niet alle woningen verkocht zijn.

Planning/stappenplan
Stap 0 – inschrijven voor project
Stap 1 – initiatief concreet maken
Stap 2 – plannen uitwerken
Stap 3 – ontwikkelen en ontwerpen

Contactpersoon: Niels van Doorn
Bouwgroep BNO
Telefoon: (06) 54 756 156
Wierdijk 155
1689 WD ZWAAG

Stap 4 – start bouw (uiterlijk eind 2014)
Geïnteresseerd? U kunt zich aanmelden via info@mijnwoonid.nl. Wij gaan er samen met u aan de
slag! Het project kan starten met minimaal 14 leden.
Volg ons op Facebook via www.facebook.com/bouwgroepBNO

Wat is Collectief Particulier Opdrachtgeverschap?
Zeggenschap, leefbaarheid & woningen tegen kostprijs.
Collectief Particulier Opdrachtgeverschap is een vorm van sociale projectontwikkeling waarbij toekomstige bewoners gezamenlijk opdrachtgever zijn voor hun eigen nieuwbouwproject. De toekomstige bewoners richten een rechtspersoon op die hen in staat stelt om in het projectontwikkelingsproces gezamenlijk als opdrachtgever op te treden en nemen daartoe een adviseur in de arm die hen door het proces leidt. De adviseur stelt zich daarbij faciliterend op en maakt de toekomstige bewoners wegwijs in de rol van de opdrachtgevers.