Streekderby Zouaven-Hollandia live op Radio Hoorn

15-4-2014

HOORN - Sport Actueel, het razend populaire sportprogramma in West Friesland bij uw eigentijdse, lokale stadsomroeper Radio Hoorn, zal op zaterdag 19 april een extra live uitzending verzorgen.

Vanaf 17:00 uur volgen de programmamakers alle ontwikkelingen in Grootebroek waar het Hoornse Hollandia de degens zal kruisen met gastheer De Zouaven.

Hollandia, waarvan oefenmeester Ron van der Gracht ook volgend seizoen aan het roer zal staan, bivakkeert in het rechterrijtje van de competitie. Scheidend coach Rowdy Bakker van De Zouaven, hij vertrekt naar het Beverwijkse DEM, kende met zijn ploeg een goede start maar is inmiddels wat kleurloos in de middenmoot terecht gekomen.

Onze verslaggever ter plekke houd u van minuut tot minuut op de hoogte van deze onvervalste Westfriese derby in de Hoofdklasse van de zondagamateurs.
Omlijst met prima muziek zal Eva Hogenbirk uw gastvrouw zijn in deze uitzending die tot 19:00 uur duurt.

Radio Hoorn is te ontvangen via de kabel op FM 96.5 en via de ether op FM 105.8. Tevens zijn alle uitzendingen van Radio Hoorn rechtstreeks en achteraf te beluisteren via www.radiohoorn.nl.
HoornTV is te ontvangen via Ziggo kanaal 12+, digitaal kanaal 45. Ons laatste nieuws kunt u ook vinden op www.hrn.nu