Zaalvoetbal play offs live op Radio Hoorn

20-4-2014

HOORN - De strijd om het landskampioenschap in het zaalvoetbal zal aanstaande vrijdag 25 april in alle hevigheid losbarsten.

In de halve finales van de play offs strijden 4 ploegen voor een felbegeerd ticket voor de finalewedstrijden. In Brabant kruisen de grootmachten FCK De Hommel en regerend landskampioen CFE/Ciba VDL de degens terwijl in Noord Holland de onvervalste derby’s tussen FCM/Dichtbij.nl en Hovocubo op het programma staan. In een Best of Three moet bepaald worden wie gaan strijden voor de titel.

Het Hoornse Hovocubo begint deze reeks met een thuiswedstrijd die om 19:30 uur begint. Zal de ploeg van Sander van Dijk een eerste gevoelige tik uitdelen aan de Waardse formatie die onder leiding staat van de Hoornse coach Anand Jagdewsing?

In een extra Sport Actueel die begint om 19:00 uur hoort u van begin tot eind alle verrichtingen in sporthal De Opgang in Zwaag. Een week later, op vrijdag 2 mei, zijn onze sportmedewerkers vanaf 21:00 uur paraat in Heerhugowaard. Mocht er dan nog geen beslissing zijn gevallen dan zal op maandagavond 5 mei om 20:00 uur de derde en beslissende wedstrijd worden gespeeld die uiteraard ook live te volgen is bij uw eigentijdse, lokale Stadsomroeper.

Omlijst met prima muziek zal Eva Hogenbirk uw gastvrouw zijn in deze uitzendingen.

Radio Hoorn is te beluisteren in Hoorn, Blokker en Zwaag op 96,5 mhz op de kabel, in West-Friesland op 105,8 in de ether, in Noord Holland op Ziggo Digitaal kanaal 785, op HoornTV kanaal 45 digitaal en wereldwijd via internet op WWW.RADIOHOORN.NL.