Eieren zoeken bij MAK Blokweer

20-4-2014 2e Paasdag 21 april - 11.00 tot 15.30 uur

HOORN - Op Tweede Paasdag kunnen kinderen komen speuren naar eieren bij MAK Blokweer. De Paashaas heeft de eieren verstopt in de Molshoop, de Kijkboerderij en het Natuurpark. Op elk ei staat een letter die ingevuld moet worden op een kaartje. Als alle eieren zijn gevonden, en alle letters op het kaartje goed ingevuld zijn, lees je de oplossing. Alle speurneuzen die de juiste oplossing hebben gevonden, krijgen van de Paashaas een verrassing!

Daarnaast kun je natuurlijk ook even rondkijken in de tentoonstelling, iets eten of drinken in het MAK Café, of onze lammetjes en Paaskonijntjes bewonderen in de Kijkboerderij.

MAK Blokweer is Tweede Paasdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Zondag 1ste paasdag is MAK Blokweer gesloten.

Deelname aan deze Paasactiviteit kost € 2,00. Je hoeft je vooraf niet aan te melden, maar je kunt bij de balie een kaartje kopen. De activiteit is leuk voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, maar jongere kinderen kunnen onder begeleiding van ouder of grootouder ook meedoen.

Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker, tel. 0229-266344.

Verruimde openingstijden
Mak Blokweer heeft nieuwe openingstijden. Wij zijn open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Groepen kunnen (alleen op afspraak) buiten de openingstijden terecht.
Zie ook onze website, www.mak-blokweer.nl.