Blokweer adventures: Geocaching

20-4-2014

HOORN - Schatzoeken met satelieten in het Blokweerpark: Geocaching. Dat klinkt futuristisch, maar het is inmiddels een grote rage. Het MAK willen niet achterblijven. Vanaf het half april beschikbaar: Blokweer Adventures. Een serie activiteiten waarbij je van alles leert over de natuur, waterbeheer en cultuurgeschiedenis van het Westfriese landschap. Aan de hand van een spannend verhaal wat z’n oorsprong in de duistere middeleeuwen heeft, wordt je in groepjes met een GPS apparaat en wat extra survivalmiddelen het park in gestuurd. Daar zul je een reeks raadsels moeten oplossen. De antwoorden leveren je het coördinaat van de vindplaats van de schat. Wie het eerste de schat vindt heeft het spel gewonnen, maar eigenlijk zijn alle deelnemers winnaars: je bent een stuk wijzer geworden en je hebt een leuke wandeling gemaakt door het Westfriese landschap.

De Adventures worden in verschillende moeilijkheidsgraden aangeboden. Ook kun je kiezen hoe lang de activiteit duurt. Leuk om met de hele familie, of met je vriendengroep te doen.

Wil je er een echt feestelijk dagje van maken? Combineer je wandeling met een picknick of high tea. Vraag naar de mogelijkheden.
Je kunt deze activiteit ook boeken in combinatie met een arrangement van Partyrestaurant de Nadorst. Blokweer Adventures zijn mogelijk gemaakt met financiële steun van stichting Het Waalwiel. Karsten Tenten in Zwaag en restaurant de Nadorst in Blokker zijn partners.
Reserveringen: 0229 266344 of info@mak-blokweer.nl


Verruimde openingstijden
Mak Blokweer heeft nieuwe openingstijden. Wij zijn open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Groepen kunnen (alleen op afspraak) buiten de openingstijden terecht.
Zie ook onze website, www.mak-blokweer.nl.

Kloosterhout 1-2 1696 JC Blokker
0229 266344
info@mak-blokweer.nl