Jon Auer (the Posies/Big Star) & D Deadly in Hoorn

20-4-2014

HOORN - Het Hoornse cultuurpodium Huis Verloren presenteert op woensdag 23 april een geweldige nieuwe Nederlandse band met een bijzondere muzikale gast.

D Deadly & Jon Auer (usa)
D Deadly is een nieuwe Eindhovense band rond Dennis ‘Denvis’ Grotenhuis. De stijl refereert aan bands en muzikanten als Teenage Fanclub, Mark Lanegan, Big Star en Elliott Smith.
Het recent verschenen ‘Everyone Gets The Song They Deserve’ is het prachtige 5 sterren debuut-album van D Deadly, een verzameling gloedvolle gitaarsongs met smaakvolle vocale en instrumentale harmonieën en melodieën. Volop variërend in dynamiek; krachtig en energiek, maar ook intiem en met gevoel. En altijd met het liedje consequent hoog in het vaandel.

Voor de opnames van ‘Everyone Gets The Song They Deserve’ heeft D Deadly in de studio gewerkt met de Amerikaan Jon Auer, die naast zijn rol als co-producer ook als muzikant op het album te horen is.

Jon Auer
Jon Auer is zanger, gitarist, songwriter en mede-oprichter van The Posies en was lid van het heropgerichte legendarische Big Star. In zijn solo-werk toont hij eens te meer zijn onmiskenbare talent voor het combineren van melodie met emotie in catchy songs. Na veelvuldig met zijn bands de wereld rond te hebben gereisd, heeft Auer als solo-artiest inmiddels ook ontelbare plekken op aarde bezocht. Zijn one-man troubadour-style show is de perfecte manier om zijn indrukwekkende composities en verhalende songteksten tot je te nemen.
Naast het opvoeren van een solo-set zal Jon Auer eveneens als extra gitarist en zanger onderdeel uitmaken van de line-up van D Deadly.

website: www.ddeadly.com

De zaal gaat open om 19.30 uur en start met een solo set van Jon Auer (20.00 uur) . Dan speelt D Deadly en als bonus speelt D Deadly met Jon Auer ook nog een setje Big Star nummers. Het belooft weer een bijzondere avond te worden op deze unieke locatie

Tickets kosten € 12,50 (ex fee) in de vvk en € 15,-- aan de zaal. Alle info is te vinden op
www.huisverloren.nl , kaarten zijn te reserveren via deze site.

Reacties
Reactie: (Bert Laan)
21-4-2014, 10:56
Ga daarheen, mensen. Niet allemaal, maar hopelijk een aantal van jullie wel. Ik zal er zijn, het gaat een muzikale reis worden!