De Spannendste Tijdreis in de Meivakantie

22-4-2014 Dagelijks: 26 april – 4 mei 2014

HOORN - Tijdens de Meivakantie organiseert de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik een uitgebreid programma vol bijzondere (gratis) extra activiteiten! Naast de Spannendste Tijdreis met stoomtram en boot kunnen bezoekers in de huid kruipen van de stoomtrammensen tijdens de speurtocht Stoomsafari. Stook het vuur in de locomotief of breng een koffer naar de juiste persoon! Een historische autobus brengt de tramreizigers naar Imkerij de Bijenstal, het Stoommachinemuseum en Kasteel Radboud. Speciaal voor stoomtramreizigers is het vervoer en de entree hier gratis tijdens de Meivakantie!

Kleurrijk genieten kun je tijdens de Meivakantie dankzij de Tulpen langs het Spoor. Dankzij onze unieke ’tulpengarantie’ ziet u bij ons tot het laatste moment de kleurenpracht op de stations Hoorn en Wognum.

De Tijdreis kan worden gemaakt vanuit Enkhuizen en Hoorn. De boot vertrekt uit Enkhuizen om 10.45 uur en 14.50 uur. De Stoomtrams vertrekken uit Hoorn om 10.45 uur en 13.35 uur. In Medemblik geven stoomtram en boot aansluiting op elkaar en op de historische autobus naar de musea in Medemblik. Meer informatie over het programma, de dienstregeling en de tarieven: www.stoomtram.nl of tel 0229-214862.