Je Kans! Open Podium Theater Het Pakhuis.

23-4-2014

HOORN - Succes moet je herhalen: het is weer zover. Op 10 mei om 20:30 opent Theater het Pakhuis zijn deuren voor aanstormend talent. Onze theatervloer is weer van jou. Je kunt de wereld versteld doen staan. Een unieke gelegenheid om je talent te laten schitteren. Van intense solo acteerprestatie tot wervelende dansshow, bijna alles is mogelijk..

Doe, tijdens Open Podium in Theater Het Pakhuis, je try-out. Meld je aan en speel je voorstelling life voor een publiek.. Je deelname is uiteraard vrij. Toegang voor het publiek van het theater €5.

Tijdens Open Podium in Theater Het Pakhuis kun je bijna alles laten zien: Cabaret, theater,dans, muziek, maar ook je film, rap of de allernieuwste mode. Alles wat je bedenkt en waar je het publiek mee kunt boeien. Alles waarmee je het publiek van de theaterstoel kan blazen. Laat je familie en je klas je talent zien. Je kunt je voorstelling alleen doen of met een groep, liggend, staand of zwevend, als het maar niet langer duurt dan 15 minuten.

Beleef emoties als publiek of als speler. Soms voelt het als een sprong in het diepe maar vaak is het een warm bad. Erkenning en herkenning. Succes en ervaring. Ontdekkingen liggen voor het grijpen. Ambitie is je drijfveer. Laat je talenten zien voor het kritische publiek.

De Open Podium avond bij Theater Het Pakhuis duurt ongeveer 90 minuten. De individuele voorstellingen duren maximaal 15 minuten Open Podium is bedoeld voor spelers vanaf 14 jaar. Elke deelname is gratis. Voor licht en geluid wordt gezorgd door onze ervaren medewerkers. Aanmelden van spelers via info@pakhuishoorn.nl. Reserveren voor het publiek: www.pakhuishoorn.nl.