Jubileumexpositie Beeldhouwcollectief “De Steenvrouwe”

4-8-2014

Beeldhouwcollectief “De Steenvrouwe” viert haar 15 jarig jubileum met een grote expositie in de dorpskerk van WesterBlokker en wel op 30 en 31 augustus en 6,7 en 13 september.

Voor de 3de keer in het 15-jarig bestaan is “De Steenvrouwe “ weer welkom in de kerk van Westerblokker. Daar is het collectief heel blij mee.Het collectief werd opgericht in 1999.De samenstelling van de groep van max. 10 leden wisselde door de jaren heen.Toch zijn er nog steeds drie mensen uit het eerste jaar actief.Regelmatig volgden de leden de afgelopen jaren verschillende opleidingen en cursussen bij gerenommeerde beeldhouwers om zich te blijven ontwikkelen.Er wordt gewerkt in verschillende steensoorten zoals marmer,serpentijn,albast en speksteen.In die 15 jaar werd geëxposeerd door heel Nederland.Naast recent werk tonen alle leden ook een beeld uit hun beginjaren.
Het collectief bestaat uit Hennie Bulsing, Loes Ditmeijer,José Gordijn,Jeannet Konst, Ans Noordermeer,Elsbeth Luinge,Margreet Bulkmans,Marian Holterman,Margreet Zwertbroek en Ellen Zwinkels
De expositie is geopend op 30 en 31 augustus en 6,7 en 13 september tussen 11.00 en 17.00 uur.
Voor verdere informatie:www.desteenvrouwe.nl