Zing jij met ons mee?

5-8-2014

Op maandag 18 augustus start Kamerkoor Spiro Musica het nieuwe seizoen en om ons leuke koor te versterken, zijn wij op zoek naar enthousiaste zangers en zangeressen in de leeftijd van 20-65 jaar. Wij kunnen momenteel ondersteuning gebruiken bij de bassen, de tenoren en de alten.

Spiro Musica is een kamerkoor uit Hoorn, dat liederen zingt van klassiek tot modern, religieus en profaan, van Bach tot Bacharach en The Beatles. Ons repertoire wordt meerstemmig uitgevoerd, meestal a capella en soms ook begeleid door een pianiste of organist. Dit alles onder de inspirerende en enthousiaste leiding van Hilda Wiarda. Ons koor is groot genoeg voor een karaktervol geluid, en klein genoeg om overal te passen.

Hou je van zingen en vind je het ook leuk om je zangtechniek te verbeteren en samen met ons het beste uit dit koor te halen? Meld je dan aan bij Annemieke Lanjouw (tel. 06-14032432 of per e-mail naar annemiekedreschler@hotmail.com) en hopelijk kunnen we je dan binnenkort verwelkomen in onze gezellige groep. Neem ook gerust eens een kijkje op onze Facebook-pagina!
Wij repeteren vanaf 18 augustus a.s. iedere maandagavond van 20:00-21:45 uur in De Kreek (Bangert Oosterpolder), inclusief een kwartiertje pauze. Na de repetitie is er natuurlijk ook gelegenheid om in de bar van De Kreek na te praten en bij te kletsen.