Zondag 10 augustus officiële opening muziekcafé Backstage

7-8-2014

Op het Koepoortsplein nummer 3 opent muziekcafé Backstage zondag 10 augustus officieel haar deuren. Vanaf 18 uur nodigen wij iedereen uit om Backstage te komen en onze zaak te komen ervaren.

De afgelopen 2 maanden waren we wel al open in de weekenden (bijvoorbeeld het druk bezochte en erg geslaagde Summer Reggae Bounce op 5 juli en het optreden van Two Shakes of a Lamb’s Tail op vrijdag 25 juli), maar vanaf 10 augustus is iedereen van woensdag t/m zondag welkom.

Backstage zal een café zijn waar iedereen zich een VIP voelt. Of je nu artiest, fan of muziekliefhebber bent. Of wellicht hou je van cryptogrammen maken, dan kun je op zaterdagmiddag dit gezellig met andere liefhebbers komen doen, onder het genot van een drankje en verse nootjes.

Iedere eerste vrijdagmiddag van de maand is er van 15 tot 17 uur het autisme-café.
Iedereen met of zonder autisme is dan welkom om met elkaar te praten, muziek te maken of luisteren en ervaringen te delen.

Regelmatig zullen er live optredens zijn op het podium, maar op momenten dat er geen optreden georganiseerd staat is het podium altijd beschikbaar om te jammen.


Muziekcafé Backstage en Radio 501 delen het pand aan het Koepoortsplein.

Vanaf de zolderverdieping zendt Radio 501 haar programma’s uit. Daarbij verzorgt Radio 501 zeer geregeld live optredens van opkomend talent op het podium in Backstage.
Iedere 3e zondagmiddag van de maand, tijdens de uitzending van Lake Side Stories van 14 dagen er voor, zullen zij op het podium een akoestisch optreden verzorgen van een singer-songwriter.



Tijdens de Hoornse Kermis gaan Backstage en Radio 501 los met 14 live acts en een drie dagen durende radio-marathon. Met o.a. SCOR.PIO, DJ DNS, Stephany Baank, Andy, Easy Go, The Tankers, Paul Freeman, Back-a-Wall Movement, Timber Povee, Toni Sprokk, The Shady Greys, Filthy McNasty en DJ Punchrocker. Houdt facebook en twitter in de gaten voor complete programma!

http://facebook.com/BackstageHoorn

Twitter: @BackstageHoorn



Reacties
Reactie: (Patrick)
7-8-2014, 21:57
Het is "DJ Puchrocker". Vernoemd naar de befaamde brommer.