Midas Dekkers en Adriaan van Dis naar Bibliotheek Hoorn

30-8-2014

Het nieuwe culturele seizoen gaat weer beginnen en bij Bibliotheek Hoorn kun je weer bekende Nederlandse schrijvers ontmoeten. Dit najaar komen bioloog Midas Dekkers en schrijver/programmamaker Adriaan van Dis naar Bibliotheek Hoorn. Ook is er de kindervoorstelling Aadje Piraatje, naar de populaire boeken van de in begin augustus overleden Sieb Posthuma.

Midas Dekkers is bioloog en schrijft op een unieke manier over alledaagse onderwerpen. Omdat mensen en dieren nogal merkwaardige betrekkingen met elkaar onderhouden, valt hierbij meer dan eens te lachen. Voor je het weet heb je er iets van opgestoken.

De nieuwe roman Ik kom terug van Adriaan van Dis verschijnt in het najaar van 2014. De roman zal gaan over een bijna honderdjarige moeder en een familiegeschiedenis die van leugens aan elkaar hangt, opgeschreven door een zoon die fictieschrijver is.

Aadje beleeft met zijn vader stormachtige avonturen op hun schip. Een interactieve en vrolijke familievoorstelling waaraan iedereen plezier beleeft voor kinderen vanaf drie jaar.

Meer informatie over deze activiteiten vind je op www.bibliotheekhoorn.nl.