Op Roet zoekt spelers

30-8-2014

Of je nu van spelen, bewegen of zingen houd, Op Roet geeft je de kans om in circa 4 repetities in een korte scene te spelen op diverse locaties in Grand Cafe Turf in Hoorn.

Vanaf mei zijn tien spelers/makers aan de slag om hun fascinatie voor een ‘verborgen geschiedenis’ van een locatie vorm te geven. Zij den dit middels interviews, het schrijven van een synopsis en een regieconcept. Zo zetten zij de eerste stappen in hun ontwikkeling van speler tot maker. Uiteindelijk regisseren de makers in vier repetities hun scenes op locatie in Turf. De makers krijgen dramaturgische- en spel/regiecoaching van Ingrid Docter en Lyda Tijsen.

Deze nieuwe makers kijken er naar uit om jou te regisseren. Lijkt het je een mooie uitdaging om in korte tijd iets verrassends neer te zetten? Wil je spelen, dansen of zingen in een scene over Margreet van Hoorn, schrijfster van 79 romans en gepubliceerde gedichten? Of ben je liever de Mooie Mathea in ’Verborgen Water’? Speel je graag in een gevoelige vader - zoon relatie? Of wil je de graaiers van het Claes Stapelhof op komische wijze neerzetten? Dan is dit je kans.

De scenes duren maximaal 15 minuten en worden op drie avonden gespeeld op diverse locaties in Grand Cafe Turf in november dit jaar.
Er zijn vier maandagavonden repetitie eind oktober/november 2014 in grand café Turf, Hoorn. De drie avonden openbare presentaties in Turf zijn op donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 november.

Meer info of gelijk aanmelden kan via e-mail lyda@op-roet.nl Je krijgt per mail een bevestiging van je aanmelding en info over de verdere ontwikkelingen.