Radio Bontekoe steunt Voedselbank

30-8-2014

Radio Bontekoe, het geluid van Hoorn en omstreken, gaat 1 september van start met nieuwe uitgebreide programmering. De lokale internetradio is begonnen met uitzenden in mei 2013 met 3 enthousiaste oprichters, is gegroeid als kool en telt nu 15 medewerkers.

Er zal een totaalpakket aan programma’s worden uitgezonden voor elk wat wils. Er wordt naar gestreefd om elke dag op hetzelfde uur een zelfde soort programma uit te zenden waardoor de luisteraars van te voren weten wat ze op een bepaald uur kunnen verwachten.

Radio Bontekoe is een vereniging die het financieel moet hebben van leden en sponsors. Lidmaatschap voor een jaar kost € 10,=. Vanaf 1 september zal van elk nieuw ingeschreven lid € 2,= naar de Voedselbank West-Friesland gaan. Bijna 300 West-Friese gezinnen zijn van de Voedselbank afhankelijk.

WORD LID VAN RADIO BONTEKOE EN STEUN DAARMEE DE VOEDSELBANK…

Er zullen programma’s op Radio Bontekoe worden uitgezonden die de luisteraars zullen opwekken om middels het lidmaatschap van Radio Bontekoe de Voedselbank te steunen.
Ook zal geflyerd worden en op veel Hoornse evenementen zal Radio Bontekoe aanwezig zijn. Op alle mogelijke manieren zal ruchtbaarheid aan deze actie worden gegeven.
Rond de Kerstdagen hoopt Radio Bontekoe een hoog bedrag aan de Voedselbank West-Friesland te kunnen afdragen.

Radio Bontekoe is te ontvangen op www.radiobontekoe.nl. Op alle systemen, op desktop, laptop, tablet, geluidskanaal smart TV en smartphone. Zowel via de browser als app tunein radio. U kunt zich als lid opgeven bij medewerkers van Radio Bontekoe, of via de website, of telefonisch 06-27895110.