SchrijvenInHoorn start met nieuw schrijfseizoen jeugdschrijven en schrijfworkshops

31-8-2014

HOORN - Ben je tussen de 11-17 jaar en is schrijven je hobby?
Wil je graag samen met leeftijdsgenoten werken aan een boek? Samen een titel bedenken, je schrijfstijl ontwikkelen, aan een eigen verhaal werken en vooral van elkaar leren? Geef je dan op voor de jeugd schrijfclub. In een groepje van circa zes kinderen werk je aan een miniverhaal, dat één van de verhalen van een boek wordt.


Thuis werk je in je eigen tempo aan je schrijfopdracht. Eén keer per maand kom je met de schrijfgroep bij elkaar in de Ideefabriek Hoorn o.l.v. twee enthousiaste schrijvers. Wanneer alle verhalen van de schrijfgroep klaar zijn, wordt het boek gepubliceerd.

Kennismaking jeugdschrijven
Kom vrijblijvend kennismaken op woensdag 10 september van 14.00 – 15.30 uur in het leescafé van de Centrale Bibliotheek Hoorn (opgave verplicht). Neem je schrijfblok en een pen mee.

Schrijfworkshops
Voor iedereen vanaf 18 jaar met een passie voor schrijven, heeft SchrijvenInHoorn voor het seizoen 2014-2015 een nieuw programma met iedere maand een inspirerende schrijfworkshop in Wijkcentrum Kersenboogerd. Van creatief tot actief schrijven. O.l.v. vijf ervaren schrijfinspirators, start de eerste workshop op dinsdag 23 september. Ben ij er bij? Iedere workshop is los te volgen. SchrijvenInHoorn staat voor : Schrijven met passie!

Informatie
Voor meer informatie ga naar de website www.schrijveninhoorn.nl of stuur een mail naar info@schrijveninhoorn.nl